Magazin

Srijeda je nova subota: Raznovrsna party ponuda zagrebačkih klubova za sredinu tjedna

Published 11.10.2017.

I ove srijede u gradu se održava mnoštvo odličnih partyja, a da bi se lakše snašli u toj ponudi, evo malog pregleda.

Nema srijede bez studentskih partyja, a onaj glavni se ovog tjedna održava u Roku. Kvak nastavlja s tematskim partyjima srijedom, a ovaj tjedan je sve u znaku westerna. U Urnebesu je vrijeme za koncert Djanija, a u Močvari i Vintageu nastupaju, kao i inače, malo žešći bendovi. Spunk nastavlja sa slušaonicama, a danas slušamo Foo Fighterse, a za to vrijeme u Hangoutu se održavaju karaoke. U Pločniku se nastavlja predstavljanje novih izvođača na sceni, a u KSET-u je kubanska oproštajka od ljeta. Bez zagrijavanja u Swankyju se ne izlazi, a Opera, Funk, Maredo i BBS također su mjesta koja dodajemo na listu i ovog tjedna.

Opera

f

Prošle su sezone srijede u Operi gorile pa ne čudi da se i ove godine nastavljaju partyji srijedom, a dobili su i temu. Srijeda je u Operi postala dan za Trash, a mogu se čuti kako domaći, tako i strani hitovi. DJ Marco Cole zadovoljit će svačiji ukus, čak i onaj najizbirljivijih.
Upad je 30 kn na ulazu u klub.Vintage Industrial Bar

g

Koncertni dio srijede predvodi Vintage s metal showom u režiji američkog benda Jucifer. U Vintage će instalirati svoj Wall of Sound napad na osjetila, koji obuhvaća pozornicu punu pojačala i zvučnika. Glasna metal glazba orit će se Savskom 160, u to nema sumnje.
Karte: 45 / 55 kn.Hangout

g

Karaoke u Hangoutu nastavljaju se i danas u 19 sati! Pozovite najboljeg (ili najgoreg) pjevača kojeg poznajete, odaberite pjesmu i razvalite na karaokama i možda osvojite jednu od nagrada. Prijave za hrabre koji će stati pred mikrofon su na Facebook stranici Hangout bara i u baru.Urnebes

g

Nisu koncerti srijedom samo u alternativnim klubovima, Urnebes danas također očekuje live nastup. Nastupit će svima dobro poznati Djani. Čini se kako će to biti još jedna urnebesna srijeda!
Ulaz besplatan.Kvak

f

Nakon što je prošlu srijedu u Kvaku sve bilo u znaku Abu Dhabija, ovaj se tjedan priprema party s novom temom - westernima. Western party počinje u 23 sata, a nema srijede u Kvaku bez akcije boca za bocu, a koje je piće ovaj tjedan na rasporedu, otkrijte sami.Roko

f

Famozna studentska srijeda u Roku ide dalje! Za DJ pultom i ovog se tjedna nalazi Renato, a sada već svi znamo što to znači - slušamo samo najbolje plesne hitove. Studenti će još jednom pokazati svima kako se jutro dočekuje, gdje drugdje nego na plesnom podiju.

 

Vaš Tulumarka tim

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran