• 11.10.2017.

  Jeste li već bili? Otvoren je novi pub u Mesničkoj - evo što se nudi!

 • Ovu jesen u Zagrebu obilježilo je otvaranje brojnih novih barova, a danas vam predstavljamo jedan pub koji se pridružio toj ekipici.

  Pub na kraju svijeta se ne nalazi na kraju svijeta, već na adresi Mesnička 47, mjestu kojeg se mnogi zasigurno sjećaju pod nazivom Tituš. Rock kafić Tituš bio je mjesto za podružiti se s ekipom, popiti pivu, ali i poslušati neku dobru svirku. Danas isto to radi Pub na kraju svijeta (Punks), ali s ponešto proširenim spektrom usluga i u novo uređenom ambijentu.

  Da je pub pun pogodak bilo je jasno još prije nekih mjesec dana kada je bilo otvorenje, jer već se prvi dan dogodila anegdota za pamćenje - ponestalo je piva. Pub surađuje sa Zmajskom pivovarom i Novom rundom, a dečki su se brzo snašli i osigurali još piva. Katastrofa uspješno izbjegnuta!

  g

  Vlasnik puba je Dinko Deumić, jedan od članova zagrebačkog punk benda Šank, pa tako ne čudi da su punk i rock žanrovi koje ćete tu čuti. 

  Sve popularnija craft piva mogu se pronaći i ovdje i to u velikom izboru, a pivska se karta mijenja iz tjedna u tjedan. Dinko je za Zagreb.info otkrio kako mu je bio san otvoriti svoj prostor s craft pivama i rock 'n' roll & punk glazbom. Kada mu se otvorila prilika otvoriti pub na ovom mjestu, nije razmišljao previše već krenuo u akciju. Prostor je uredio uz pomoć ostatka benda, a za oslikane zidove, razne detalje i društvene igre zaslužna je njegova životna suputnica Eva.

  f

  Društvene igre su sastavni dio ovog puba, a možete ih pronaći na gotovo svakom stolu. Ima tu svega, od Čovječe ne ljuti se do šaha i Pokemona.

  g

  A evo još jedne zanimljivosti koja će privući gurmane, ako ogladnite od ispijanja piva, uvijek možete naručiti čvarke to go! Malo je to neuobičajna ponuda, ali nitko se nikada ne buni kada su čvarci u pitanju.

  Craft pivo, punk i rock glazba, čvarci i društvene igre pretvaraju ovaj pub u mjesto na kojem se može uživati od ranog jutra do kasno u noć.  Ponuda događanja također ne zaostaje, a već sutra ovdje možete sudjelovati u pub kvizu. Uskoro će početi i s live svirkama na kojima ćete moći poslušati i pogledati nastupe talentiranih kantautora.

  f

  U ovom podrumu vlada ugodna i prijateljska atmosfera, a nakon što sjednete i naručite jedno pivo, zasigurno ćete ostati na bar još jednom.

   

  M.T.

  Foto: Zagreb.info

  Izvor

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati