Magazin

Alan Fitzpatrick premijerno u Zagrebu u sklopu Future Scope serijala

Published 12.10.2017.

Future Scope nakon uspješnog otvaranja sezone s Umekom u zagrebačkom Boogaloo klubu, nastavlja s gostovanjima jakih svjetskih DJ-a pa je tako sljedeći gost gospodar dubokog i mračnog techna Alan Fitzpatrick, koji će se, u petak, 13. listopada, premijerno predstaviti domaćoj publici.

Alan Fitzpatrick je ozbiljan svjetski ugled stekao radom za popularnu etiketu „Drumcode“, gdje je razvio sposobnost kombiniranja različitih stilova u svojoj produkciji. Izdanja kao što su “Skeksis”, “Always Something For Nothing”, “For An Endless Night” i “Prometheus” najbolji su pokazatelji Alanove vještine za stvaranje univerzalnih popularnih techno traka koje uvijek uspostavljaju kontakt s raznolikom publikom.

g

Ovakva produkcija i pozitivne reakcije, otvorile su mu put do popularnih klubova širom svijeta pa je tako postao i rezident kultnog kluba Fabric, gdje je proveo puno noći, a 2016. je izdao i svoj prvi mix album, Fabric 87. Treba napomenuti i da je njegov set iz 2011. godine, za BBC Radio 1 Essential Mix naišao na odobravanje, kako od starih, tako i od novih fanova.

Alan Fitzpatrick nastupat će na velikom flooru Boogaloo kluba gdje će mu podršku dati i Damir Hoffman, predstavnik slovenske techno scene te osnivač i resident Reload serijala evenata. Njima će se pridružiti i domaći predstavnici Shipe i Teo Zver, dok na drugi, manji floor, u goste dolazi predstavnik riječkog kluba Crkva – Life4Funk  kojemu će društvo praviti Matya.

h

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90kn dostupne su na blagajni kluba Boogaloo (Vukovarska 68 od 11-15h) kao i u online sustavima Entrio i Eventim te njihovim pretprodajnim mjestima.

Ujutro nakon završetka programa u Boogaloo kluba, svi posjetitelji su pozvani na službeni Future Scope after party u klubu Aquarius gdje će nastupati Life4Funk, Mary i Čx.

h

Više informacija potražite na Future Scope i Boogaloo Zagreb Facebook stranicama, kao i u službenom Facebook eventu.

 

PR

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran