Magazin

Tko kaže da ekipa samo radi preko tjedna? Bili smo sinoć u Operi na Trash partyju - kao da je subota!

Published 12.10.2017.

Došlo je vrijeme i da Opera službeno otvori program srijedom ludim partyjem - puštali su se Trash hitovi, a plesni je podij bio krcat.

Sve veći broj zagrebačkih klubova posvećuje posebnu pažnju partyjima srijedom, a sinoć je Opera stupila na scenu predstavivši svoj Trash program. Ne treba posebno objašnjavati da se naziv odnosi na hitove koji će se puštati - najpopularnije trash pjesme, kako stranih, tako i domaćih izvođača.

g

Glazbu je puštao DJ Marco Cole, a kako je bilo i najavljeno, čini se da je uspio zadovoljiti svačiji ukus, čak i onaj najizbirljivijih, ako je suditi po nasmijanim licima i rasplesanim posjetiteljima.

Kako to obično biva u zagrebačkim klubovima, nije nedostajalo ni zgodnih posjetiteljica.

g

g

Party je počeo sa stranim hitovima, a kako se noć pomicala, na listi su se sve više nalazile domaće pjesme . Ellin hit "Iza ponoći" pjesma je koja je uvijek dobrodošla na ovakvim partyjima, a svirala je i sinoć u Operi, ipak nema trash tuluma bez Elle. Posebna je euforija nastala kada je DJ pustio hit Dine Jelusića "Ti si moja prva ljubav" i Vanninu "Kao da me nema", pjesme koje nikada ne izlaze iz mode.

g

g

Trash party u Operi novi je dodatak njihovom programu, a ako je suditi po prvoj, sinoćnjoj, večeri, bit će to uspješan dio ponude partyja srijedom na zagrebačkoj sceni.

 

Foto: Darko Rukavina

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran