• 12.10.2017.

  Tko kaže da ekipa samo radi preko tjedna? Bili smo sinoć u Operi na Trash partyju - kao da je subota!

 • Došlo je vrijeme i da Opera službeno otvori program srijedom ludim partyjem - puštali su se Trash hitovi, a plesni je podij bio krcat.

  Sve veći broj zagrebačkih klubova posvećuje posebnu pažnju partyjima srijedom, a sinoć je Opera stupila na scenu predstavivši svoj Trash program. Ne treba posebno objašnjavati da se naziv odnosi na hitove koji će se puštati - najpopularnije trash pjesme, kako stranih, tako i domaćih izvođača.

  g

  Glazbu je puštao DJ Marco Cole, a kako je bilo i najavljeno, čini se da je uspio zadovoljiti svačiji ukus, čak i onaj najizbirljivijih, ako je suditi po nasmijanim licima i rasplesanim posjetiteljima.

  Kako to obično biva u zagrebačkim klubovima, nije nedostajalo ni zgodnih posjetiteljica.

  g

  g

  Party je počeo sa stranim hitovima, a kako se noć pomicala, na listi su se sve više nalazile domaće pjesme . Ellin hit "Iza ponoći" pjesma je koja je uvijek dobrodošla na ovakvim partyjima, a svirala je i sinoć u Operi, ipak nema trash tuluma bez Elle. Posebna je euforija nastala kada je DJ pustio hit Dine Jelusića "Ti si moja prva ljubav" i Vanninu "Kao da me nema", pjesme koje nikada ne izlaze iz mode.

  g

  g

  Trash party u Operi novi je dodatak njihovom programu, a ako je suditi po prvoj, sinoćnjoj, večeri, bit će to uspješan dio ponude partyja srijedom na zagrebačkoj sceni.

   

  Foto: Darko Rukavina

  M.T.

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati