Magazin

Idete sutra van? U ovim će zagrebačkim klubovima petak 13. biti posebno strašan - evo gdje su tematski partiji!

Published 12.10.2017.

Datum koji se smatra posebno nesretnim dolazi nam sutra, a bilo bi šteta da ga provedete u strahu zatvoreni kod kuće, pa evo nekih partyja na kojima je veća šansa da će vam se dogoditi nešto super, nego nešto loše.

Iako partyja ima po klubovima diljem grada, samo neki imaju tematske partyje vezane za strašni dan koji nam sutra dolazi - Petak 13. Pronašli smo pet klubova u kojima petak 13. možete provesti bez straha da će vam crna mačka pretrčati preko puta ili da će vam se dogoditi nešto zbog čega će vas zadesiti nekoliko godina nesreće.
Museum Katran, Aquarius, Depo, Hangar i Shock Show Industry ovog puta pripremaju strašno lude partyje, a evo što na kojem od njih možete očekivati.

Museum Katran

m

Party za petak 13. u Katranu zove se jednostavno Petak 13ti, jer čemu komplicirati. Bit će to pravo zagrijavanje za Halloween, a neće nedostajati ni specijalnih efekata, pa se nemojte isprepadati ako po vama puste malo krvi dok se razbacujete na plesnom podiju. 'Motornom će vas pilom tuda ganjati' DJ Franky i njegov glazbeni mashup, a najbolje im je pobjeći nekim cool plesnim pokretom. Bit će omogućeno čaganje na više floorova u suradnji sa Shock Show Industryjem, ali o tom partyju nešto kasnije.
Upad do ponoći free, a 24,99 kn do 01 h, a nakon 29,99 kn.Aquarius

z

Vođeni tematikom hit horror filma IT, Omnia će u Aquarius dovesti pravu horror atmosferu na petak 13. Aquarius će tako na jednu noć postati Neibolt House, ukleta kuća iz koje dolazi najstrašniji klaun na svijetu. Da sve bude u tonu, neće nedostajati ni crvenih balona, paukovih mreža, a i krvi će biti posvuda. Nema dobrog partyja bez dobre glazbe, a za to će se ovaj put pobrinuti nekoliko DJ-eva: Mo Keep, Aldo Morro, Monks i XO.Depo

g

U Depo klubu petak 13. proći će u znaku mračnog i hard techna, koji će puštati MDV Marc D Virus i Paymon iz Slovenije, te Katarina O'Halloran, Spectre i Thrillix. Iako bez tematskih dekoracija, u Depo klubu ćete svejedno osjetiti da se radi o strašnoj noći čim čujete prve tonove glazbe.
Cijena upada:20/30kn, cure 20 kn all night.Hangar

g

Nešto strašno vas očekuje na Maestralnom petku 13. u Hangaru, a znate što? Strašno dobra glazba! Nema straha da će vas iz nekog mračnog kutka zaskočiti klaun s crvenim balonom, ali pripremite se na cjelonoćno plesanje uz DJ-a Lucu Montecchija i violinista Borisa Timea. Petak 13. dolazi u Hangar, pripremite se.Shock Show Industry

g

Za 5ak 13ti u Shock Show Industryju pripremite grbe, hokej maske, pile (motorne i druge), srpove, čekiće, mačete, kuke, motike, sjekire i ostala sredstva koja ste vidjeli u horrorima i požurite na plesni podij još jednog strašnog partyja ovog petka. Disco/funk/pop/rock/electrofunk glazbu puštat će cijelu noć DJ Marin Bukljaš, a atmosfera će biti prikladna - krvava!
Upad do ponoći free, a 24,99 kn do 01 h, a nakon 29,99 kn. Zakrvavljeni imaju free upad!

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran