• 13.10.2017.

  Još nismo završili s otvorenjima zagrebačkih klubova! Sutra smo na Tuškancu - evo što možete očekivati

 • Došlo je vrijeme za otvorenje još jedne sezone na zagrebačkoj klupskoj sceni.

  Klubovima koji su otvorili novu sezonu sutra se pridružuje i onaj na Tuškancu - Hollywood Vanity Club. A kakvo može biti otvorenje Hollywood kluba ako ne filmsko. U subotu ponovno počinju večeri prepune nenadmašne zabave, narodne i raznolike glazbe po ukusu posjetitelja, plesanja do ranih jutarnjih sati i fenomenalne ponude.

  g

  Sve je ostalo isto kao i prošlih sezona, a to znači da su i dalje partyji na dva floora. Nemojte zaboraviti posjetiti oba, da nešto ne propustite.

  Prošlih su se godina ovdje održavale proslave svih najbitnijih party dana u godini - od maskenbala, preko dana sv. Patrika do Halloweena.

  h

  Petak i subota u Hollywoodu su također posebni dani, osim što je vikend, partyji pod nazivom Showtime Saturdays su postali dobro poznati subotnji partyji, a dobro raspoloženih partyjanera nikada ne nedostaje.

  g

  Osim partyja, u Hollywood Vanity Clubu se održavaju i live svirke tribute bendova, a među najpoznatijima koji su nastupali su svakako Beyonce tribute i Dino Dvornik tribute band.

  h

  Partyji zanimljivih imena kao što su Roštiljada ili Balkankan bili su hit prošle sezone, a (D)ružiona uz najbolje narodne i domaće hitove vodila je glavnu riječ.

  gf

  h

  A nećemo zaboraviti ni na atraktivne plesačice koje su tu uvijek da podignu atmosferu i rasplešu posjetitelje. Osim zavodljivim plesnim pokretima, privlače poglede i privlačnim stajlinzima na kojima je uvijek sve na mjestu, a plesačice izgledaju odlično na svakom partyju.

  g

  Uz ludu rasvjetu, odličnu glazbu i party atmosferu bit će to još jedno odlično otvaranje sezone u zagrebačkom Hollywoodu.

   

  M.T.

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati