Magazin

Studenti kreću u akciju: Detaljan popis brucošijada koje ne smijete propustiti ove jeseni!

Published 18.10.2017.

Da vam nova studentska godina završi što bolje, treba i početi odlično, a da li ima boljeg početka od posjete brucošijadi i upoznavanja novih kolega.

Svaki fakultet početkom nove akademske godine organizira party za brucoše, kako bi im pomogli da upoznaju nove kolege s kojima će provesti idućih nekoliko godina, ali i kako bi se zabavili da im fakultetska avantura ne počne odmah puna stresa. Na takve partyje osim samo brucoša dolaze i kolege s viših godina, ali i studenti s drugih fakulteta, a kako i ne bi kada su cijene pića i upada prilagođene studentima, atmosfera je odlična, glazba raznolika...
U moru brucošijada koje su objavljene teško se snaći, zato donosimo kratki pregled brucošijada u Zagrebu, s informacijama o mjestu i vremenu održavanja te svim ostalim bitnim zanimljivostima.BRUCOŠIJADA SAVE

g

Gdje: Klub Roko, Jarunska 5
Kada: 18. listopada od 22 h

Povodom početka prve/još jedne godine života u najvećem i najboljem studentskom domu u Hrvatskoj u Roku se održava veliki studentski party. Za brucoše su organizatori pripremili još dodatnih par sitnica, a o čemu se radi, otkrit će se uskoro.

Cijena ulaznica je 20kn na ulazu, u pretprodaji je 10kn, a moći ćete ih kupiti za vrijeme večere ispred prve menze od 15.-17. listopada, tj. od nedjelje do utorka.

Detaljne informacije pronađi ovdje.


BRUCOŠIJADA KIFA-a

f

Gdje: Klub Roko, Jarunska 5
Kada: 19. listopada od 23 h

Na brucošijadi KiF-a za vatrenu će se atmosferu pobrinut će se Boss Band koji će svojim raznolikim repertuarom zadovoljiti sve ljubitelje domaće glazbe, dok će DJ popuniti večer s najvećim stranim hitovima današnjice.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 20 kn (broj tih karata je ograničen), dok će u četvrtak na ulazu u club Roko cijena ulaznice biti 30 kn.

Detaljne informacije pronađi ovdje.


HUMANITARNA BRUCOŠIJADA PRAVA

f

Gdje: Hollywood Vanity Club, Tuškanac 1
Kada: 20. listopada od 23 h

Ove godine, kao i prošle, brucošijada prava ima humanitarni karakter. Novac od prodaje ulaznica donirat će se udruzi Pravnik za njihovu humanitarnu akciju "Pravnikovo srce" i udruzi Animalex koja se bori za prava životinja! Studente prava očekuje mix domaće i strane glazbe na drugom flooru, da svačiji ukus bude zadovoljen, dok će prvi floor kluba zauzeti studenti farmaceutskog faksa.

Cijena ulaznice je 30 kn i nije ih moguće kupiti na ulazu u klub.

Detaljne informacije pronađi ovdje.


BRUCOŠIJADA VETERINE

f

Gdje: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55
Kada: 20. listopada od 22 h

Veterinarski fakultet jedan je od onih koji svoju brucošijadu održava u prostorijama samog fakulteta. Brucoše i sve ostale studente zabavljat će predobar DJ.

Ulaz je slobodan.

Detaljne informacije pronađi ovdje.BRUCOŠIJADA FBF-a

g

Gdje: Hollywood Vanity Club, Tuškanac 1
Kada: 20. listopada od 23 h

Ne, nije greška, Farmaceutsko-biokemijski fakultet i pravo imaju brucošijadu na isti dan u istom klubu. Prepolovili su Hollywood na dva dijela pa je tako party s budućim farmaceutima na prvom flooru, a pravnici će partyjati na drugom flooru.

Vesna, E.T, Britney, Aqua i ostala ekipa garantiraju dobar provod i držat će vas na nogama do ranih jutarnjih sati.

Ulaz je besplatan.

Detaljne informacije pronađi ovdje.


BRUCOŠIJADA PROMETA I UČITELJSKOG FAKULTETA

g

Gdje: Klub Roko, Jarunska 5
Kada: 26. listopada od 23 h

Studenti i studentice Fakulteta prometnih znanosti i Učiteljskog fakulteta sastaju se zajedno u Roku na proslavi brucošijade. Za tu je priliku pripremljen odličan bend, DJ, promotivne cijene pića i ispričnica za petak, kako bi kvalitetno proslavili početak studentskog života.

Karte su po cijeni od 20 kn, a na ulazu 30 kn, zato požuri jer je broj karata ograničen.

Detaljne informacije pronađi ovdje.


BRUCOŠIJADA STOMATOLOGIJE

f

Gdje: Hollywood Vanity Club, Tuškanac 1
Kada: 27. listopada od 23 h

Za rješavanje stresa početka nove akademske godine, nema bolje stvari nego nezaboravni provod kako samo stomatolozi znaju! Za glazbu će biti zadužen DJ koji je zabavljao studente ovog fakulteta i na Božićnom partyju.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 10kn. Na ulazu u klub moguće je kupiti karte, ali onda po višoj cijeni.

Detaljne informacije pronađi ovdje.BRUCOŠIJADA GEODETSKOG FAKULTETA

g

Gdje: Klub Roko, Jarunska 5
Kada: 27. listopada od 23 h

Na brucošijadi Geodetskog fakulteta studente će zabavljati popularni Jole, koji će svojom jedinstvenom energijom zasigurno rasplesati studente ovog fakulteta. Atmosferu će dodatno zagrijavati atraktivne hostese i nagrade koje su u pripremi.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kn.

Detaljne informacije pronađi ovdje.BRUCOŠIJADA EKONOMSKOG FAKULTETA

f

Gdje: Klub Roko, Jarunska 5
Kada: 27. listopada od 23 h

Nikako ne smijete propustite ni ovaj zabavan i kvalitetan uvod u novu akademsku godinu uz vrhunsku glazbu DJ M8 i DJ Jurkija za studente Ekonomskog fakulteta. Svirat će strani i domaći hitovi, trash, narodna glazba, ali i R'n'B, house i elektronika.

Ulaznice u pretprodaji 20 kn, a na ulazu 30 kn.

Detaljne informacije pronađi ovdje.BRUCOŠIJADA FER-a

f

Gdje: FER, Unska 3
Kada: 4. studenog od 20 h

I ove godine, u subotu 4. studenog, FER postaje mjesto gdje će se zvukovi pogubljenih brucoša zamijeniti gromoglasnim paranjem bubnjića na najvećem studentskom festivalu. Na 36. Brucošijadi FER-a očekuje vas čak 17 izvođača na tri različita stagea, a nastupaju Krankšvester, Edo Maajka, Živo Blato, M.O.R.T., Gužva u 16-ercu, Lika Kolorado, Filip Motovunski, Tone Tuoro te mnogi drugi.

Karte po cijeni od 65 kuna možete kupiti od 9.10. u KSET-u, Dirty Old Shopu i Rockmarku te od 18.10. u SC-u. Na dan Brucošijade karte će koštati 80 kuna. Brucoši FER-a kartu po posebnoj cijeni od 40 kuna mogu kupiti isključivo u KSET-u od 29.9. uz predočenje e-indexa.

Detaljne informacije pronađi ovdje.


SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA

f

Gdje: Studentski centar, Savska cesta 25
Kada: 11. studenog od 22 h

Brucošijada zagrebačkog Sveučilišta okuplja studente svih fakulteta u Zagrebu na jedno mjesto. Na ovogodišnjoj, četvrtoj Sveučilišnoj brucošijadi, na čak 4 floora za zabavu će se pobrinuti niz bendova i DJ-eva! Nastupaju Kuzma & Shaka Zulu, Drvored, DJ Sasha Barthezz, Bad Copy, Phil OK, DJ Flinta, Tamburaški sastav Fini Dečki te brojni drugi izvođači.

Prodaja ulaznica kreće 23.10. u SC-u po cijeni od 25 kuna, dok će na dan brucošijade cijena biti 40 kn.

Detaljne informacije pronađi ovdje.


BRUCOŠIJADA FSB-a

f

Za rješavanje početnog stresa i zaboravljanje na probleme koje donosi početak akademske godine, nema bolje stvari od jednog pravog partija kakav samo strojari znaju organizirati. Bit će tu puno plesa, zabave, zgodnih šarafa i matica te zagarantirano dobar provod!

Cijena upada još nije objavljena.

Detaljne informacije pronađi ovdje.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno