Magazin

Dnevni party za pamćenje! Što se to događalo jučer kroz dan u baru preko puta Ekonomskog faksa?

Published 09.11.2017.

Studenti su jučer još jednom pokazali da nije bitno koliko je sati za isplesati se i popiti koju čašicu više, samo ako ima organiziranih tuluma, i to po mogućnosti u blizini fakulteta.

Foto: Ilustracija

Jedan od fakulteta u Zagrebu s najviše studenata je Ekonomski, a kako ima puno studenata, tako ima i puno caffe barova oko njega. Iako popodneva i rupe između predavanja najčešće krate na kavi s ekipom jučer je u jednom od tih barova održao se pravi dnevni party. I to ne mirni, mali party, nego velika ludnica, s live bendom i veselim studentima. Caffe bar koji se noću pretvara u klub - Urban, odmah preko puta zagrebačke Ekonomije, jučer je odabrao malo neobično vrijeme za organizirati ludi tulum.

Već u pola 7 navečer ekipa je bila osvježena, Urban krcat, a stakla koja gledaju na ulicu toliko zamagljena od vruće atmosfere unutra da su se izvana mogle vidjeti samo ruke u zraku. Na ulicu se se čuli pjevačica benda i posjetitelji kako u glas pjevaju stihove jednog od popularnih narodnjaka, a prolaznici su si dobacivali zbunjene poglede.

 

 

A post shared by Caffe & pizza bar URBAN (@caffebarurban) on

 

Informaciju o za sada misterioznom partyju, o kojem informacija nema na društvenim mrežama (izuzev jedne fotke na Instagramu koju su jučer neposredno prije partyja objavili zaposlenici bara i to s naslovom "Mi smo spremni! Vidimo se") prenijela nam je jedna kolegica s tamošnjeg fakulteta.

Jedan od profesora otkrio joj je studentima na predavanju da je party počeo još nešto ranije popodne, pa ne čudi da su iz tog razloga u pola 7 već svi bili u elementu. Da li su dnevni partyji srijedom u Urbanu svaki tjedan ili je ovaj bio iznimka - za sada nismo uspjeli doznati, ali ako netko zna nešto više od nas, slobodno nam se javite na info@tulumarka.com.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno