• 13.11.2017.

  Naši nogometaši su proslavili plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo kako i priliči - partijanjem u grčkom noćnom klubu! [FOTO]

 • Sinoćnja utakmica Hrvatska - Grčka završila je dobro po Hrvatsku, a naši su se nogometaši tom prilikom malo opustili jednim izlaskom u YTON, poznati grčki noćni klub.

  Foto: Facebook/ YTON the music show

  Neriješen rezultat jučerašnje nogometne utakmice plasirao je Hrvatsku na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a naši su nogometaši svoj uspjeh odlučili dobro proslaviti. Iako se počelo slaviti već u svlačionici, a kasnije i u hotelu, slavlje nije slavlje ako se ne završi izlaskom u noćni klub. Nekolicina nogometaša se očito složila s tom tvrdnjom i ostatak večeri provela u poznatom grčkom klubu YTON gdje su bili na koncertu grčke pjevačke zvijezde Nikosa Vertisa.

  g

  h

  Modrić, Perišić i Vrsaljko sa sobom su van poveli i nekoliko bivših reprezentativaca Danijela Pranjića, Mladena Petrića i Gordona Schildenfelda.

  h

  g

  Naravno da izlazak nije mogao proći neuhvaćeno, a njihov su provod zabilježile kamere grčkog portala Gazzetta.gr. Iako su navijači i novinari portala pokušali doći do nogometaša, osiguranje se pobrinulo da slavlje zvijezda prođe bez ikakvih ometanja.

  Nadamo se samo da nisu partyjali do zore i da su imali vremena napuniti baterije za novi radni dan i nove treninge.

   

  M.T.

  Foto: http://www.gazzetta.gr

  Izvor

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati