Magazin

Naši nogometaši su proslavili plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo kako i priliči - partijanjem u grčkom noćnom klubu! [FOTO]

Published 13.11.2017.

Sinoćnja utakmica Hrvatska - Grčka završila je dobro po Hrvatsku, a naši su se nogometaši tom prilikom malo opustili jednim izlaskom u YTON, poznati grčki noćni klub.

Foto: Facebook/ YTON the music show

Neriješen rezultat jučerašnje nogometne utakmice plasirao je Hrvatsku na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a naši su nogometaši svoj uspjeh odlučili dobro proslaviti. Iako se počelo slaviti već u svlačionici, a kasnije i u hotelu, slavlje nije slavlje ako se ne završi izlaskom u noćni klub. Nekolicina nogometaša se očito složila s tom tvrdnjom i ostatak večeri provela u poznatom grčkom klubu YTON gdje su bili na koncertu grčke pjevačke zvijezde Nikosa Vertisa.

g

h

Modrić, Perišić i Vrsaljko sa sobom su van poveli i nekoliko bivših reprezentativaca Danijela Pranjića, Mladena Petrića i Gordona Schildenfelda.

h

g

Naravno da izlazak nije mogao proći neuhvaćeno, a njihov su provod zabilježile kamere grčkog portala Gazzetta.gr. Iako su navijači i novinari portala pokušali doći do nogometaša, osiguranje se pobrinulo da slavlje zvijezda prođe bez ikakvih ometanja.

Nadamo se samo da nisu partyjali do zore i da su imali vremena napuniti baterije za novi radni dan i nove treninge.

 

M.T.

Foto: http://www.gazzetta.gr

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Boogaloo Club

TBF @ Boogaloo

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran