Magazin

Ulaz u klub nije zagarantiran: Doček Nove godine u Berghain klubu - 3 dana partya uz 40 techno velikana

Published 14.11.2017.

Doček Nove godine u techno hramu Berghainu u Njemačkoj? Zašto ne!

Foto: YouTube

Berlinski klub koji privlači sve partyjanere, pa čak i one koji nisu toliki ljubitelji izlazaka i klubova, poznat je po odličnim techno partyjima na koje se ne ulazi samo tako lako. Već svi znaju da klub Berghain ima opakog izbacivača Svena Marquardta, koji nema milosti prema nikome i kroz vrata će pustiti samo one koji zadovolje njegove uvjete.

Taj isti klub za doček Nove godine priprema techno party kakav još niste vidjeli - 60 sati non stop tulumarenja uz samo najbolje techno izvođače. Početak ludila je 30. prosinca u ponoć, a trajat će sve do 2. siječnja.

 

 

A post shared by Diego Heiligen (@heiligendiego) on>>> Hrvatski novinar je ušao u najkontroverzniji klub na svijetu: Red se čeka satima, posjetitelji se seksaju i plešu, a odbijena je čak i Britney Spears

Na dočeku ove nezaboravne Nove godine, pod nazivom Silvester Klubnacht, nastupit će 40 izvođača, a iako party traje nekoliko dana, bilo bi nemoguće da svi nastupaju na istom flooru pa će tako biti raspoređeni na njih četiri u četiri različite prostorije. Od prostorije Lab.oratory, preko Berghaina i Panorama bara, do Halle am Berghain - Elektroakustischer Salon, posjetitelji će se moći isplesati do mile volje.

 

Na popisu izvođača su se tako našli samo najbolji, a neki od njih su Ben Klock, The Black Madonna, DVS1, Rødhåd, Steffi, Danny Tenaglia, Anthony Parasole, Skatebård , Martyn, Dr. Rubinstein i Marcel Dettmann. Tko će sve osim njih nastupiti i na kojem flooru, možete provjeriti na najavljenom događanju na web stranici Berghaina.

>>> Informacije iz prve ruke: Evo koga i zašto Sven Marquardt pušta u kultni klub Berghain


Očekivano, ulaznice za ovu proslavu se ne mogu kupiti unaprijed, ipak bi tako svatko mogao ući u klub, a zna se da to tako ne ide. Ako očarate opakog Svena i dobijete dozvolu za ulazak u klub, ulaznicu tada možete kupiti na licu mjesta, ali nije još (a možda neće ni biti) otkriveno po kojoj cijeni. U svakom slučaju, ako se odlučite da bi ovdje htjeli dočekati Novu godinu, nije loše imati neki rezervni plan. Ipak je ovo Berghain.

>>> Odsad možete prebroditi strah i nevjericu iz svoje fotelje kada vas odbiju na ulazu u Berghain!

 

M.T.

 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Boogaloo Club

TBF @ Boogaloo

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran