• 17.11.2017.

  Plesnjaci su opet in: Donosimo vam popis plesnih partyja u studenom

 • Plesnjacima protiv hladnoga vremena koji nam donosi ovaj mjesec.

  Dolazi nam zima i plesni partiji se s ulica i trgova prebacuju na vruće plesne podije kafića i klubova. Pogledajte što vam donosi studeni.

  Počinjemo u Buena Visti, 17. studenog od 20 sati, gdje vas očekuje humanitarni sat plesa i plesni tulum s ciljem prikupljanja sredstava za udrugu HULL. Naučite plesati Salsu, a nakon toga nastavite druženje na glavnom podiju uz vruće latino ritmove i super društvo. Cijena ulaznice je 20 kuna, a svoje mjesto možete osigurati ovdje.

  Istoga dana Cadillac Cub i Jump'n'Swing Zagreb organiziraju special edition swing plesnjak s početkom u 21 sat. Uz Swing moći ćete zaplesati i Lindy Hop, East Coast Swing, Rockabilly Jive i mnoge druge plesove. Ulaz je 10 kuna, a za članove Jump'n'Swing-a je besplatan.  

  f

   

   

   

  U subotu, 18. studenog, u samom srcu Zagreba LiberTango organizira Milongu, s ciljem „širenja plesno – glazbene umjetničke kulture argentinskog tanga uz njegovu čaroliju i njegove specifičnosti.“ Početak je u 20:20, lokacija je Kovačićeva 4, a ulaznica iznosi simboličnih 10 kuna. O značenjima riječi milonga kao plesa, glazbe te mjesta i okupljanja plesača argentinskog tanga možete pročitati ovdje i ovdje.

  f

   

  Iste večeri, u New York Caffe bar-u u Radničkoj, možete zaplesati Salsu, Bachatu i Kizombu uz DJ KNEZ-a i DJ Marka. Uz ugodno društvo i vruću atmosferu očekuju vas još i tombola, vrijedne nagrade te plesno iznenađenje. Ulaz je besplatan, a party počinje od 22 sata.

  h

  Ako vam je ipak draži centar Zagreba, posjetite Ritam Grada, gdje od 22 sata možete zaplesati Salsu, Bachatu i Reggaeton, a dočekat će vas piće dobrodošlice i rasplesana ekipa. Ulaz je besplatan, a plesati možete sve do 5 sati ujutro.

  l

  U nedjelju 19.11. od 19 sati Bachata Inspire za vas organizira “Drop In” radionice Bachate u centru Zagreba - Jurišićeva 7 (pokraj McDonalds na Trgu) u dvorani Liber dance studia. “Drop In” znači da dođete na radionicu i platite po dolasku. Cijena radionice iznosi 50 kuna, a prijaviti se možete ovdje.

  hh

  Svake nedjelje od 21:00 u Vintage Industrial Bar-u u Savskoj Plesni Centar Salsa organizira Salsa Groove plesnjak. Partiji će se odvijati sve do 18. prosinca, a očekivati možete veliki plesni podij, lude latino ritmove i puno vesele ekipe.

  jj

  Isti dan, na drugom kraju grada, u prostorima BarBar bar-a Plesni Centar Bamboleo organizira plesnjak za sve generacije. Početak je u 18 sati, cijena ulaznice je 20 kuna, a uz plesnjak pripremljene su i dvije plesne radionice; jedna iz Kizombe, a druga iz Argentinskog Tanga.

  jj

  Ako vas u nedjelju ipak put odvede van Zagreba, Plesni klub CasBlanca priprema drugo izdanje Karlovac Special Sunday sa Alexom i Blankom. Od 14:30 pa sve do 23:30 uživajte uz izvrsnu plesnu edukaciju po promotivnoj cijeni, bootcamp koji vode ALEX MAGNUSSON i BLANKA ANDROŠEVIĆ, intenzivne plesne radionice Bachate, Kizombe i Salse za sve stupnjeve znanja, te večernji plesnjak i show nastup Blanke i Alexa. Za prijave, cijene i program bacite oko na službeni FB event.

  hh

  Pred kraj mjeseca, točnije od 24.11. do 26.11. u hotelu Holiday u Zagrebu, priprema se novi Kizomba Fever sa više od 10 gostujućih umjetnika i 4 DJ-a. Program, cijene i sve dodatne informacije potražite na linku ili se obratite na mail info@kizombafever.eu.

  jj

   

  Dora Markuz

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati