Magazin

I ovog se vikenda slavi rođendan: Khala bar danas organizira veliki party povodom 17. rođendana!

Published 17.11.2017.

Prošli smo vikend slavili rođendan Omnie, a ovaj vikend je slavljenik Khala bar! Vrijeme je za pravi, veliki i ludi party, ipak se ne puni svaki dan 17 godina.

Da li se osjećate staro kada vam kažemo da Khala bar postoji već 17 godina? Sljedeće godine postaje punoljetna, ali i ove godine ima poseban razlog za veliko slavlje. Počela je s radom 2000. godine kao vinski bar s vinskom listom na kojoj su joj pozavidjeli brojni drugi zagrebački lokali, a kasnije se profilirala kao mjesto za večernje izlaske. U zagrebačkoj ponudi barova i klubova cijelo se vrijeme izdvajala i novitetima koje je uvodila prije svih ostalih - od specijalnih kava, nargila do nastupa poznatih DJ-eva.

>>> Osim okusom, osvajaju i izgledom - Khala bar obogatio ponudu pića uz pomoć poznatog barmena!

Prije nekoliko mjeseci Khala je još jednom promijenila koncept bara, a u ponudu su tada uvedene i neke gastronomske poslastice, egzotične i primamljive. Ali to nije sve, Khala je i dalje ostala jedan od glavnih barova zagrebačkog noćnog života, a nije ni zaboravila kako pripremiti velike partyje za pamćenje.

kh

A da partyji budu još bolji, Khala je ove jeseni obogatila i svoju barsku ponudu. Barmen Zvonimir Lovrenčić uzeo je stvari u svoje ruke i stvorio nove koktele, jednostavne, ali istovremeno i zanimljive i profinjene te time obogatio Khalinu kartu pića. Pri izradi i osmišljavanju koktela ugledao se na strane barove i doveo na hrvatsku barsku scenu nešto što do sada još nismo imali - koktele na bazi superpremium pića.

Nema sumnje da će Khala uspjeti i u ovom naumu, a prije nego što krene u osvajanje scene, najprije treba dobro proslaviti rođendan. On je na rasporedu danas navečer, pa ako još uvijek tražite mjesta na kojem ćete se provesti, evo još jedne ideje. Bit će to veliki party, baš kako to i treba biti kada se slavi rođendan.


 >>> Sve galerije iz Khala bara pogledajte ovdje

 

M.T.
 

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno