Magazin

Ovako izgleda luksuzna vila u kojoj će sutra stotinjak sretnika tulumariti do zore na RNB Confusion partyju!

Published 07.12.2017.

Sutra je vrijeme za novo izdanje RNB Confusiona, ali jedno potpuno drugačije od svih održanih do sad.

Prije dva tjedna plesali smo na velikom RNB Confusion partyju na tri floora u Katranu, pa iako nije uobičajeno da se sljedeće izdanje održava u tako kratkom razdoblju, novi RNB Confusion na rasporedu je već sutra. Tulum u Katranu okupio je mnoštvo ljubitelja plesa i dobrog partyjanja, što dokazuju i fotke s plesnog podija. Dobrog raspoloženja nije manjkalo, a pozornost su posebno hvatale atraktivne curke koje su svima pokazale kako se pleše.

katran rnb

Nakon Katrana, krova MSU-a i još nekoliko klubova po Zagrebu, ovaj se poznati klupski program sutra seli u luksuznu vilu u blizini Zagreba. Točna lokacija vile se ne zna, a saznat će je samo oni koji odluče doći na ovaj party i kupe ulaznicu. Ali nešto se ipak zna - kako vila izgleda.

Ekipa iz RNB Confusiona podijelila je na Facebook eventu nekoliko fotki ove luksuzne lokacije i izgleda stvarno predivno. Ne zna se točna lokacija, ali se zna da je vila u kojoj se održava tulum udaljena svega 15-ak minuta od Zagreba.

vila

vila

Iako se događaj zove Secret Villa party, nekoliko se još informacija ipak otkrilo. Bit će to najmanji i najekskluzivniji RNB Confusion party ikad, namijenjen za samo 150 ljudi. Tulum počinje u 22 sata, a naravno, što je party bez glazbe, tako će i ovdje doći dvojica svima znanih zagrebačkih DJ-eva Bizzo Bodega & Sheko. Ali nemojte misliti da zato što je sve luksuzno da će party trajati kraće nego inače ili da se neće plesati. Tulumarit će se gotovo do zore, točnije do 5 ujutro.

vila

vila

vila

Ovaj ekskluzivni tulum ima i nekoliko "pravila". Ulaz je dozvoljen samo starijima od 23 godine, a određen je i obavezni dress code "All Black Everything" ili u prijevodu "crna boja".

Moguće je rezervirati i visoki stol uz koji je onda obavezna konzumacija pića na boce. Svi oni koji se odluče na rezervaciju stola, tamo će ih dočekati i ukusni egzotični zalogajčići hrane, poznatiji kao finger food, a cijena za 16 zalogajčića je 160 kn. A evo kako izgleda gastro ponuda:

meni

Nakon jednog od najvećih RNB Confusiona, sada slijedi onaj najmanji. Još uvijek nije kasno da se pridružite ovom ekskluzivnom partyju, a ulaznice po cijeni od 100 kn mogu se kupiti putem sustava Entrio.

 

>>> Galeriju s RNB Confusion partyja na tri floora u Katranu pogledajte ovdje

 

Martina Trbuščić

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno