• 07.12.2017.

  Ovako izgleda luksuzna vila u kojoj će sutra stotinjak sretnika tulumariti do zore na RNB Confusion partyju!

 • Sutra je vrijeme za novo izdanje RNB Confusiona, ali jedno potpuno drugačije od svih održanih do sad.

  Prije dva tjedna plesali smo na velikom RNB Confusion partyju na tri floora u Katranu, pa iako nije uobičajeno da se sljedeće izdanje održava u tako kratkom razdoblju, novi RNB Confusion na rasporedu je već sutra. Tulum u Katranu okupio je mnoštvo ljubitelja plesa i dobrog partyjanja, što dokazuju i fotke s plesnog podija. Dobrog raspoloženja nije manjkalo, a pozornost su posebno hvatale atraktivne curke koje su svima pokazale kako se pleše.

  katran rnb

  Nakon Katrana, krova MSU-a i još nekoliko klubova po Zagrebu, ovaj se poznati klupski program sutra seli u luksuznu vilu u blizini Zagreba. Točna lokacija vile se ne zna, a saznat će je samo oni koji odluče doći na ovaj party i kupe ulaznicu. Ali nešto se ipak zna - kako vila izgleda.

  Ekipa iz RNB Confusiona podijelila je na Facebook eventu nekoliko fotki ove luksuzne lokacije i izgleda stvarno predivno. Ne zna se točna lokacija, ali se zna da je vila u kojoj se održava tulum udaljena svega 15-ak minuta od Zagreba.

  vila

  vila

  Iako se događaj zove Secret Villa party, nekoliko se još informacija ipak otkrilo. Bit će to najmanji i najekskluzivniji RNB Confusion party ikad, namijenjen za samo 150 ljudi. Tulum počinje u 22 sata, a naravno, što je party bez glazbe, tako će i ovdje doći dvojica svima znanih zagrebačkih DJ-eva Bizzo Bodega & Sheko. Ali nemojte misliti da zato što je sve luksuzno da će party trajati kraće nego inače ili da se neće plesati. Tulumarit će se gotovo do zore, točnije do 5 ujutro.

  vila

  vila

  vila

  Ovaj ekskluzivni tulum ima i nekoliko "pravila". Ulaz je dozvoljen samo starijima od 23 godine, a određen je i obavezni dress code "All Black Everything" ili u prijevodu "crna boja".

  Moguće je rezervirati i visoki stol uz koji je onda obavezna konzumacija pića na boce. Svi oni koji se odluče na rezervaciju stola, tamo će ih dočekati i ukusni egzotični zalogajčići hrane, poznatiji kao finger food, a cijena za 16 zalogajčića je 160 kn. A evo kako izgleda gastro ponuda:

  meni

  Nakon jednog od najvećih RNB Confusiona, sada slijedi onaj najmanji. Još uvijek nije kasno da se pridružite ovom ekskluzivnom partyju, a ulaznice po cijeni od 100 kn mogu se kupiti putem sustava Entrio.

   

  >>> Galeriju s RNB Confusion partyja na tri floora u Katranu pogledajte ovdje

   

  Martina Trbuščić

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati