Magazin

Ova ekipa ide s nama van u subotu! Pridružite nam se u izlasku ili putem Instagram storyja odredite kako će izlazak izgledati!

Published 15.12.2017.

Slučajnim odabirom smo saznali tko ide s našom novinarkom Veronikom u subotu van te koji će se zabaviti s obzirom na odlukama instagram followera. Prati da saznaš što slijedi!

Foto: Ilustracija

Vikend samo što nije! Petak nam se smiješi što znači samo jednu stvar - da saznajemo tko to sutra ide van s našom novinarkom Veronikom. Dugo već pratimo tulume, slikamo ih i sudjelujemo, ali bilo je vrijeme da i vas odvedemo na neki. Za one koji nažalost neće ići, sve će moći pratiti na instagramu. Kako god okrenemo, svi ćemo se dobro zabaviti!

1

U četvrtak, 14.12. smo vas pitali jeste li za jednu avanturu s Tulumarkom, objavili smo instagram story, članak,
a i youtube najavu.

>>>Želite li ići s nama u subotu van? Pridružite nam se u izlasku ili putem Instagram storyja odredite kako će izlazak izgledati!

 

 

Instagram followeri su se samim potvrdnim odgovorom na pitanje: "Želite li ići s nama u subotu van?" prijavili za subotnji provod. O izlasku možete odlučivati baš vi jer svatko može dati svoj glas u odlukama koje nas čekaju.

4

Slučajnim odabirom saznali smo da ćemo pratiti izlazak Veronike s Ivy (ivy_diamond_ivy), Bernardom(bernardbarac) i Ninom(brusvejnov_sobar). Sigurni smo da je ekipa spremna za jedan odličan izlazak!

2

Možete tijek događaja pratiti na našem instagramu profilu Tulumarka te sudjelovati u odlučivanju subotnjega provoda. Jučer se odgovaralo na pitanje o vrsti muzike - tako da u subotu naša izabrana ekipa ide na domaće/narodno.

3

Danas i vi možete sudjelovati u glasovanju o izboru kluba, borba je između Ritza u H2O. Tko zna što ćete još moći odlučiti...
 

 


Sara Vrban
 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno