Magazin

Curke koriste sve svoje adute: Još jedan element koji ih vani čini neodoljivima!

Published 12.01.2018.

Ponekad se zanemare frizure u ukupnom pogledu na djevojke. Odlučili smo pogledati u našim galerijama da žene inspiriramo, a muškarcima ukažemo na sve tajne i mogućnosti kose jer se i ona se skriva iza sveukupnoga wow dojma zgodnih curki.

Spremanje za izlazak je neizostavan dio koji najčešće, pogotovo ženama, traje dugo. Toliko dijelova priprema da se postigne željen izgled. Frizura je jedan od elemenata kojim žene postignu onaj nevjerojatno dobar dojam koji svi vidimo u klubu. Ponekad možda malo zanemaren dio pa smo odlučili pogledati u našim galerijama da žene inspiriramo, a muškarcima ukažemo na sve tajne i mogućnosti kose jer i ona se skriva iza sveukupnoga wow dojma zgodnih curki.

Raspuštena kosa


Što ovo raspuštena kosa uopće spada pod frizure? Da! Tisuću puta da! Žene su uvijek imale moć da većinu stvari koje rade prikažu kao jednostavne, iako u srži ponekad i nisu. Kao dobri gimnastičari ili akrobati kada nastupaju pa pomisliš - ne izgleda to toooliko teško. To je čar, ima koraka koji se moraju ispuniti da bi bio postignut taj željen rezultat. Nije možda baš poput gimnastike, ali ovisno o tipu kose mora se uložiti vrijeme u proces. Ali moramo se složiti, bilo jednostavnije ili traži više koraka pripreme, rezultat je svakoga vikenda oduševljavajući!  
1

2
Podignuta kosa


U klubovima je uvijek vruće i zagušljivo, a duga kosa nikome ne pomaže u pokušajima hlađenja. Rep, punđa ili bilo koji način podignute kose je spas! Jedini način da se bar nakratko dame odmore od prenosivoga pokrivača na glavi. Slažemo se da odlično izgleda puštena duga kosa, ali ponekad promjena dobro dođe. Još kada se uzme u obzir da sljedeći dan osjeća miris dima na glavi, a jučer ju je oprala - vječna jednostavnost repa ili punđe je izbor iz snova.
3

4
Nakovrčana kosa


Poznato je da ono što nemaš, htio bi imati. Tako djevojke s ravnom kosom često ne mogu odoljeti kovrčama. One kojima je ta frizura početna i imaju ju od malena, možda se ne bi složile kada se sjete koliko vremena moraju  u svoju ulagati i načine na koje ju ukroćuju. Ali izlazak je uvijek dobra prilika za eksperimentiranje! Figaro je oružje promjene djevojkama kojima je ravna dosadila. Nama se sviđa što god dame izaberu. Obožavamo sve opcije! Kada su djevojke lijepe, sve frizure samo doprinose tome. 

6
5
Ispletena kosa


Pletenice su već duže vrijeme izuzetno popularan izbor. Odavno nisu samo za djevojčice, nego i za one starije. Sada je pletenje kose već umjetnost - ima toliko načina i oblikovanja. Zabavno je vidjeti nešto drugačije i razigrano. Njihova je čar što su prilagodljive situaciji i stilu, ali bez obzira na to ostavljaju odličan dojam. Pletenice pridonose slatkoći curka, to svatko može potvrditi!  
7
Dodaci u kosi


Dosta smo upoznati s dosad navedenim mogućnostima, ali ponekad jednostavno želimo još! Dodaci u kosi čine stvari zanimljivijima. Željeni izgled i dojam se može postignuti raznim detaljima. Marama može pridonijeti vintage stilu i biti izuzetno korisna. A tko može odoljeti romantičarskom cvijetu u kosi? Kreativni se znaju zaigrati i činiti čuda. Podržavamo i obožavamo!  
9

9
Kratka kosa


Uvijek ih zamijetimo i samo pomislimo - kako cool! Djevojke koje imaju hrabrosti mogu uživati u genijalnim frizurama. Svjesni smo da kratka kosa ne pristaje svakome, ali one dame koje se pronađu u njoj su nam totalno super. Drugačije od drugih i uvijek u stilu - o b o ž a v a m o!
10
Dame nas očaravaju iz dana u dan sa svime, tako i frizurama. Mogućnosti ima na pretek, ali na kraju curkama vjerujemo u njihovom izboru jer, po fotkama, vidimo da znaju što rade.>>> Sve galerije izlazaka možete pogledati ovdje!

 

 

Sara Vrban

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Boogaloo Club

TBF @ Boogaloo

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran