Magazin

Izlaskom do željenog izgleda: Evo na kojem partyju trošite najviše kalorija!

Published 12.01.2018.

Dobro smo upoznati s izlascima pa nas raduju podaci koji nam pokazuju koliko se njima ustvari trošimo. Pogledajte koji ima najjači tempo i krenite u izlazak!

Uvijek ponavljano, tjelovježba je izrazito zdrava i potrebna čovjeku. Neki je vole, a neki je pokušavaju na sve načine izbjeći. Dobra strana što se često može ujediniti sa svakodnevnim aktivnostima: hodanjem, penjanjem po stepenicama i naravno plesanjem. Stoga, nema druge nego izaći! Otkrivamo lude podatke -  izlaskom na koje partyje možete doći do željene linije.
1

Dice je istražio koliko se koraka napravi na određenome partyju. Stavivši partyjanerima sportske satove koji mjere njihovu aktivnost otkrio je interesantne podatke koji svakome dobro dođu. Rezultati su otkrili da obožavatelji grime glazbe na jednom rave partyju naprave najviše koraka. Isplešu čak 7 635 koraka što se izjednačava s 5.8 kilometara - odličan način s kojim možete zamijeniti 42-minutno trčanje. Zvuči idilično!

Nakon njega slijedi party elektroničke muzike na kojem osoba napravi 6 565 koraka, odnosno 5 kilometara. Nikada nije bilo lakše i veći užitak "otrčati" 37 minuta. Razlika između ta dva partyja nije velika, ali nakon toga se uočava sve veća razlika. Treće mjesto zauzima pop kojim se napravi 5 588 koraka kojim ustvari pređete 4.3 kilometara. Partyjanjem na pop možete zamijeniti 31 minutu trčanja. Jeste već krenuli?
3
Na kraju malo lakši tempo pronalazimo na partyjima r'n'b gdje se prođe 3 kilometra s 3 915 koraka te indie muzike s 2 347 koraka tj. 1.8 kilometara. Manje, ali i dalje se troši, mrda i uživa. S obzirom što podaci govore, mogle bi se početi dijeliti iskaznice za teretane/klubove.
5
Mi smo spremni za treninge koje nam donosi ovaj vikend. Nadamo se da i vi!

 

Izvor
 


S.V.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Boogaloo Club

TBF @ Boogaloo

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran