Magazin

Gdje na after? U ovim se zagrebačkim klubovima može partyjati do ranih jutarnjih sati, a nekad i do podneva!

Published 16.01.2018.

Nema goreg nego kada ste vikendom vani, dođu rani jutarnji sati i klub se zatvori, a vi ste se taman ubacili u party mood. Krenete do sljedećeg kluba, ali i on se zatvara, a sve što vam treba je još samo par sati plesa i partyjanja. Ovi zagrebački klubovi rade nešto duže nego ostali, neki su otvoreni do 5-6 ujutro, a neki čak i do podneva. Došli petkom ili subotom na njihova vrata, ne morate se brinuti da će biti zatvorena ili da ćete biti istjerani kroz pola sata jer se klub zatvara.

Svi znamo da se nikome ne ide kući u 2 ili 3 ujutro, pogotovo ako je večer super krenula. Želimo se još družiti s ekipom i zabaviti se sve do izlaska sunca. To što se jedan klub zatvorio ne znači da je tu kraj večeri. Ponuda zagrebačkog noćnog života svake je godine sve bolja i bolja, a klubova, čije radno vrijeme ne poznaje granice i gdje se možete isplesati doslovno do sljedeći dan u podne, je sve više.

Za neke ste od ovih klubova čuli, za neke možda i niste, ali svima je zajedničko jedno - ovo su mjesta na kojima se partyja do najmanje 5 ili 6 ujutro, a neka od njih se tek tad i otvaraju. Kada sljedeći put ne budete znali gdje krenuti nakon što se zatvori klub u kojem ste krenuli s izlaskom, evo nekoliko rješenja. Možda vam neki od ovih klubova bude baš u blizini, bilo bi šteta onda da ne iskoristite priliku i izmorite noge još malo na plesnom podiju.

AquariusIako se u Aquariusu ne održavaju partyji svakog vikenda, ovo je mjesto na kojem ćete pronaći after partyje programa Future Scope, kao i raznih drugih velikih tuluma. Osim aftera, u ovom se prostoru održavaju i partyji raznih organizatora, od kojih su najčešći oni od Vendetta Events, ekipe koja je poznata pod starim nazivom Omnia, koji su nedavno promijenili. Na koji god se party u Aquarius zaletjeli, možete biti sigurni da je ovo klub u kojem ćete dočekati jutro jer vikendom radi sve do 6 sati.


SoundFactoryLjubitelji elektroničke glazbe imaju veliki izbor mjesta na kojima mogu partyjati do zore uz svoju omiljenu glazbu. Jedno od mjesta k'o stvoreno za aftere je SoundFactory, underground klub koji se otvorio na mjestu nekadašnjeg Gjure 2. Iako je novi klub, sve je ostalo kao i prije. Glazba je jednako dobra, posjetitelji rasplesani, a partyji ne prestaju. Svakog petka i subote ovdje se održava i po nekoliko partyja, tako prvi počinju oko ponoći i traju do 5-6 ujutro, kada je vrijeme za drugi party (after), na kojem se onda ostaje do podneva, najkraće.


ŽeljezničarDok je prije dvorana Željezničar bila okupljalište rockera i metalaca, koje je DJ Kneža svojim glazbenim odabirima rasplesavao do jutra, sada u ovom prostoru možete pronaći trance/goa/techno partyje. Iako se ne održavaju redovito, brojni kolektivi odabiru ovu lokaciju kao mjesto za svoje partyje, pa tako jedan vikend možete naići na goa party, sljedeći će vikend biti house party... Od slušaona do raznih partyja, u Željezničaru nema pravila, ali svim je partyjima ipak jedno zajedničko - neće se glazba ugasiti i svjetla upaliti već u 3 ujutro, ovo vam može biti party utočište do 7 ujutro, a nekada i dulje.


TabooLokacija ovog kluba savršena je za sve one koji vole partyjati u centru grada jer im se jednostavno ne da komplicirati izlaske i putovati s jednog kraja grada na drugi. Na samom glavnom kolodvoru smjestio se Taboo, klub za koji znaju svi koji kući ne dolaze prije 10 ujutro. Osim standardnih vikend partyja i afterpartyja u Taboou gostuju i poznati strani DJ-evi. Na koji god party došli u Taboo, imajte na umu da prije ponoći ovdje nema ništa, a atmosfera se zahuktava kako noć odmiče.


Das HausSljedeće na popisu nije tipični klub o kakvima smo do sada pisali, već se radi o party kući u kojoj afteri nikad ne prestaju. Evo što se dobije kada se obična svakodnevna kuća malo preuredi i pretvori u mjesto za druženje i partyjanje. Iako se ova party lokacija nalazi u Podsusedu, možete biti sigurni da ćete se odlično provesti, a za odličan provod vrijedi otići i malo izvan središta grada. Nastupi rezident DJ-eva i gostovanja izvođača kao što su Octave One-a, 777 i Willow ovdje možete pronaći svakog vikenda. Njihova je logika jednostavna, do kad ima ljudi, do tada traje party. Nemojte se iznenaditi ako o ovom "klubu" ne pronađete nikakve informacije na Facebooku, o partyjima i programu koji se odvija možete sve pronaći u zatvorenoj grupi na Facebooku.


DepoBivše skladište u Katranu sada je odlično mjesto za zabavu. Klub Depo otvoren je samo petkom i subotom, ali zato u ta dva dana da sve najbolje od sebe. Ovo alternativno mjesto na zagrebačkoj klupskoj sceni prepoznato je od strane ljubitelja techno glazbe, koji u njemu pronalaze party utočište svakog vikenda do 6 ujutro. Program bogat domaćim i stranim izvođačima svakog će vas vikenda iznova osvojiti i rasplesati, bit će vam drago što niste otišli kući nekoliko sati ranije.


Masters

ples

Foto: Ilustracija

Oni koji izlaze u Masters, izlaze s ciljem da se isplešu i zabave. Ovdje nema fotografa koji će hvatati vaše pokrete na plesnom podiju, nikoga nije previše briga što ste obukli, samo je bitno da se dobro zabavljate. Partyji nikada ne počinju prerano, ali zato traju i traju, a prije 6 ujutro se ne odlazi kući. Kombinacija techna, housea i drugih srodnih žanrova pretvorila je ovaj klub u jedno od glavnih mjesta za aftere u istočnom djelu grada.


Sidro

r

Mjesto na kojem su svi studenti barem jedno dočekali jutro je poznati brod na Savi - Sidro. Ovo je ono mjesto koje uvijek radi i u kojem uvijek nekoga ima. Iako mu je službeno radno vrijeme do 5 ujutro, domaći i ex yu hitovi se sa Save ore do jutra, dok god svi dobrovoljno ne odu kući. Nitko nije siguran do kada točno radi Sidro, a upitali smo i vas, a komentari su nas dobro nasmijali i potvrdili nam da informaciju o radnom vremenu ovog mjesta nitko ne zna za sigurno.


PraćkaKaraoke klub Praćka jedno je od mjesta na kojem se okupljaju ljubitelji alternativne glazbe, a partyji s mogućnošću pjevanja na karaokama ovdje su česta pojava. Ekipe se okupljaju, zabavljaju, a pozitivne energije, smijeha i pjevanja ne nedostaje nikada. Velika prednost ovog kluba je i da vikendima radi do ranog jutra, čak do 5, te tako obično postaje i mjesto za after partyje.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno