Magazin

Kratki topići osvajaju: Curke pokazuju svoje najbolje adute u noćnim izlascima [FOTO]

Published 18.01.2018.

Galerije prošloga vikenda su nam odgovorile na pitanje: "Prilagoditi se hladnoći vani ili vrućem klubu?" Odgovor je usitinu jasan i mi smo oduševljeni njime. Gola koža je i zimi hit!

Ako što znamo o zimi, onda je to da je jako, jako, jako hladno. Hladnoća ne olakšava pripreme za izlazak. Već smo svi odavno shvatili da muški imaju nekoliko sigurnih kombinacija, a da je ženama malo kompliciranije. I bez vanjskih čimbenika teško je odlučiti između haljina, suknji hlača, štikli... Još kada se u tu jednadžbu ubaci i temperatura, izbor je još teži. Prilagoditi se hladnoći vani ili vrućem klubu?
1
Galerije prošloga vikenda su nam sve pokazale. U Hangaru i H2O bilo je jako vruće, ali ne zbog previše slojeva odjeće. Odluka je bila jako jasna - pretrpjeti niske temperature vani te se idealno osjećati u klubu.
2

3
Ako se nešto pokazalo kao dobitna kombinacija, onda je to goli trbuh. Kratki topići su bili totalni hit! Fotke gore, što nas samo tjera na sanjarenje o tom ludom vikendu. Curke su izgleda odlično, a ni dobre zabave nije falilo!
4
Nije svakome na repertoaru bila kratka majica, ali zato je gola koža bila potpuni hit. Možda nije svima trbuh bio otkriven, ali neki dio je bio taman savršeno razotkriven. Teško je ostati ravnodušan nakon pogleda na ovakve ljepote.
5

6

7
Djevojke taman idelano pokazuju ostavljajući prostora za maštanje. Savršeno! Kako ne izaći vikendom kada znaš da te čeka odlična zabava, a još i ovako predivne djevojke?>>>Sve galerije izlazaka možete pogledati ovdje!S.V.
 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno