Magazin

Curke su nam otkrile tajne flerta: 'Neki duži pogledi pa prešetavanje po klubu, kao slučajno prolaziš kraj njega...'

Published 19.01.2018.

Flert je većini poznata stvar. Odlučili smo otkriti što skrivaju zgodne curke... Zašto su one sve toliko neodoljive?

Izlazak nikada ne odbijamo - ipak tko može reći ne dobroj zabavi? Već odavno smo zaključili da znamo čemu vikend služi i da mu ne možemo odoljeti. Ali, jedan dio koji također ima svoj udio u zabavi su ljudi. Ne mislimo na sve oko nas, nego na one određene koji nam zapnu za oko. Muško ili žensko, svi smo mi puno puta bili u toj situaciji.


1
Ima nas svakakvih pa tako i raznih reakcija. U prošlosti načini zavođenja i prilaska su bili dosta drugačiji od današnjega, zato se često smatra da muškarac treba prići ženi. Danas naravno to više nije tako, "nježniji" spol zna što želi, može i hoće. Divimo se ženama koje samo priđu muškarcu -  to znači biti cool na jednoj novoj razini.  Ipak većina djevojaka ne može samo doći do dečka, ali to nije razlog da se bude pasivan.


2
Načini flertovanja su razni i kreativni. Možda bi i djevojke bile izravnije, ali kada muškarci teže tom lovu te igri lovice, nema druge nego im to omogućiti. Naravno, sve ovisi od pojedinca do pojedinca, ali postoji vidljiva šablona. Nećemo skrivati istinu jer i mnoge djevojke obožavaju takvu zabavu - tada je zanimljivije!

Odlučili smo malo propitati tu temu i vidjeti što naše drage ljepotice kažu. Što se to skriva iza neodoljivih djevojaka? Tko tu igra glavnu ulogu i povlači sve ljubavne konce? Pripremite se za otkrivanje tajni s Venere!


3
Magdalena i Josipa su rekle da je njihov najveći pohvat u flertu duži pogled upućen zgodnom liku. Smatraju da nisu najbolje u tome, ali zato sada kada čuju ovaj razvijeni plan Nike, postat će glavne osvajačice. Nitko im neće moći odoljeti!

Po onom što čujemo, Nika razara mnoga srca: "Kada sam vani je klasika - neki duži pogledi pa prešetavanje po klubu, kao slučajno prolaziš kraj njega. Onda malo pričica, ali skroz malo da se više zapali. U pola razgovora treba otići jer te navodno frendice trebaju. Onda čekaš da se on vrati do tebe te ponudi piće. Prvo ih odbijaš jer on mora inzistirati nekoliko puta i onda mu dopustiš da izabere po svom izboru." Mislimo da na ovaj način
muškarci neće biti ni svjesni što im se događa.


4
Jelena nam je priznala da flertuje jako često, ponekad čak i nesvjesno jer si ne može pomoći. Kako kaže, dođe samo od sebe! Otkrila nam je vlasitit plan zavođenja: "Pogledavaš ga, ali kad uspostavite očiti pogled, glumiš nedodirljivu. Tada ti frendice govore da te gleda dok se ti ludo zabavljaš, ne obraćaš pozornost i, naravno, predobro izgledaš. Kada ti priđe, u razgovoru uvijek moraju pasti provokativno hladni odgovori da ga zaintrigiraš te da se mora malo pomučiti. Piće uvijek odbijaš dok ga sam ne donese, ali najbolji su oni koji ga samo donesu bez pitanja." Dečki, pazite se! Zgodne curke znaju što rade. Ali nemojte to uzimati k srcu, žene samo imaju svoje načine...

Nakon ova dva dobro razrađena plana, za koje se nadamo da će vam pomoći bez obzira na kojoj ste strani napada, pitali smo što djevojke misle o flertu s drugima dok si u vezi. Nekima je to veliki NE, dok drugima dobar izvor beznačajne zabave.


5
Magdalena nam je uz smijeh rekla da flertovanje nije strašno dok partner ne vidi. Možda bi se neki naljutili na to, ali Jelena bi poručila da budemo racionalni: "Kao da oni ne flertuju, samo se mi pravimo da ne znamo." Josipa i Nika su se složile da je flert uvijek zabavan i da se dobro osjećaš zbog njega, ali da im baš i ne bi bilo drago da se druga polovica isto tako zabavlja.

Kao suprotnost je došla Tina poput anđela i vratila sve na pravi put: "Ja sam protiv flertovanja kada si u vezi s obje strane. Budući da svi uvijek govorimo o ravnopravnosti, ili smiju oboje flertovati, ili nijedno" Zeznuto je, kako nam je rekla Tea, kada flertaš i onda dečko priđe pa mu kažeš da imaš dečka. Nažalost, nekada se zna zaboraviti na dečke, da i oni imaju osjećaje te ih tako ustvari zavlačiš. Ali svi smo svjesni da se to događa bez obzira na to tko zavodi koga...


6
Izgleda da muškarci najčešće skuže ženske signale, a kako su nam curke rekle: "To je vještina koji se stalno nadograđuje do savršenstva!" Postoje razne perspektive o flertu. Pojedinci imaju drugačija mišljenja o njima i načine provođenja, ali možemo se svi složiti da je svaki izlazak zanimljiviji s njima.Sara Vrban

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno