Magazin

Crazy In Love u Johann Francku - Odbrojavanje do prvog ovogodišnjeg izdanja RNB Confusiona je počelo!

Published 12.02.2018.

Prije 15 godina u klubu Gjuro 2 održao se prvi RNB Confusion. Od tada je ovaj klupski program promijenio puno zanimljivih lokacija - od klubova do krova MSU-a, ali i dalje nam nije dosadio. Svako izdanje ima svoju tematiku, a sljedeće, koje je na rasporedu ove subote, slavi praznik zaljubljenih uz temu "Crazy In Love".

Svi zaljubljenici u dobar provod, plesnu atmosferu te r'n'b i hip hop glazbu s nestrpljenjem očekuju svako novo izdanje RNB Confusiona i tako već od 2003. godine. Nakon što je jedna ekipa dobila ideju za organizacijom tuluma koji će izaći iz ustaljenih klupskih okvira i ponuditi zagrebačkim partyjanerima nešto drugačije, nisu mogli ni očekivati ovakav uspjeh i toliku posjećenost. RNB Confusion postao je bitan dio zagrebačke klupske scene i nema osobe koja do sada već nije čula za njega.

A kako je sve krenulo? Odakle ideja za osnivanjem jednog ovakvog programa i kako su došli do današnjeg uspjeha? Zašto je osnivačima toliko draga r'n'b glazba? Odgovore na sva ta pitanja i puno više njih, možete saznati u videu u kojem smo jednog od osnivača - Adnana Mehmedovića - Medu, ispitali sve i svašta.

Sva sreća, do sljedećeg izdanja ne moramo dugo čekati jer se održava već ove subote, 17. veljače, u Johann Francku.

Nakon dvomjesečne pauze, RNB Confusion je spreman za svoje prvo ovogodišnje izdanje. S obzirom da se približava Valentinovo, upravo se tematika ljubavi postavila kao savršena za ovo izdanje, a tko će biti bolji predstavnik ljubavi nego Beyonce i Jay-Z. Njihova pjesma "Crazy In Love" poslužila je kao ideja za temu, a naslov ovog prvog partyja je #MUSICWITHOUTLIMITS, što je ujedno i službeni hashtag.

rnb

Gostovanja odličnih DJ-eva sastavni su dio RNB Confusiona, a posjetitelji neće ni ovog puta biti razočarani, jer za pultom će se naći DJ-ica Rea i DJ Zrna. Vrtjet će se najveći hitovi Beyonce i Jay-Z-a, a repertoar će sadržavati i velike hitove drugih r'n'b izvođača, na čiju ćete glazbu moći pokazati svoje najbolje plesne pokrete.

Osim što ćete tim svojim odličnim plesnim pokretima reći ekipi tko je glavni na plesnom podiju, ovog puta imate još jedan razlog zbog kojeg ih vrijedi izvježbati kod kuće pred ogledalom. Osoba koja najviše impresionira svojim plesom, osvojit će i nagradu - retro Panasonic slušalice RP-HTX80BE-C.

Upad na tulum naplaćuje se standardnih 30/40 kn, a ulaznice nisu dostupne u pretprodaji, već samo na dan partyja na samom ulazu od 22 sata.


>>> Sve galerije s RNB Confusiona pogledajte ovdje

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno