Magazin

A tko je tvoj wingman? Evo tko bi mogao primijetiti idealnog partnera/icu za tebe, prije tebe!

Published 13.02.2018.

Svi koji imaju sestru, mlađu ili stariju, znaju da iako kada ste mlađe svađate se oko svih mogućih sitnica, kako starite, tako se vaš odnos mijenja i postajete najbolje prijateljice. Sestre znaju sve jedna o drugoj, sve one dobre, ali i sve loše stvari te ti zato baš sestra može tijekom izlaska biti najbolji mogući wingwoman.

Kada tijekom izlaska skužite slatkog dečka na drugom kraju kluba, a treba vam pomoć da mu priđete, tu uskače vaša wingwoman. Ako ste mislili da samo dečkima trebaju njihovi wingmani, onda ste se malo prevarili, ipak nisu samo oni ti koji prvi prilaze. A zašto vam je baš sestra najbolja za tu bitnu ulogu? Iako ste se kada ste bile mlađe stalno svađale oko odjevnih predmeta, dečkiju, šminke i svih ostalih nebitnih stvari, kako odrastate shvatite da vam je sestra najbolja prijateljica te istovremeno i osoba koja vas najbolje poznaje.

S njome znate da se možete glupirati i raditi lude stvari, a da vas neće osuđivati niti otkrivati ikome vaše tajne - u svakom slučaju, jedno je ipak sigurno, sve je bolje i zabavnije kada ste zajedno nego odvojene. Sestra vam može biti najbolji wingwoman iz tog i mnogih drugih različitih razloga, a ovo je 5 najboljih. Nakon što ih pročitate, više vam nitko neće moći zamijeniti sestru u izlasku.

e

1. Profesionalac je u uočavanju vašeg tipa dečka

Godinama sluša i sudjeluje u razgovorima o dečkima koji vam se sviđaju, nema sumnje da je već do sada dobila skroz jasnu sliku o tome na kakve dečke padate. Točno zna kako treba izgledati i kako se treba ponašati osoba koja je vaš tip, a i upoznata je s tim kakvu vezu tražite. Da li treba i napomenuti da je do sada već sigurno otkrila kakva vam je frizura na dečkima potpuno neodoljiva? Sestra vas nekada poznaje bolje nego vi sami sebe pa se nemojte iznenaditi i ako nekada prije vas uoči dečka koji bi vam se mogao sviđati. I ono što je najbolje, uvijek je tu da vam čuva leđa.

2. Zna točno kada vam treba pomoć u razgovoru s dečkom

r

Nećemo se lagati, iako smo 90% vremena svoji i znamo točno što reći i kako se ponašati u svakoj od situacija, svi nekada 'zaštekamo' i nađemo se u neugodnoj situaciji. Takve se stvari događaju i najboljima i najiskusnijima u dejtanju. U onim trenucima kada priđete nekome i krenete reći 'Bok' na onaj svoj super slatki neodoljivi način, a iz vaših ustiju izađe samo hrpa čudnih i nerazumljivih riječi ( i onda stojite ispred dečka s prestravljenim izrazom lica i ne znate što dalje), bit ćete zahvalna što imate kraj sebe najbolju moguću wingwoman. U trenu će primijetiti u kakvoj ste se situaciji našli, uletjeti i spasiti susret i prvi dojam.

3. Prepoznaje kada je netko loš za vas i prije nego što vi to primijetite

Zato što je to vaša sestra i sve je ove godine slušala o dečkima koji su vam slomili srce, davala vam najbolje savjete da ih zaboravite, zna sve dobre stvari, loše i one najgore. Nekada će zato prije vas primijetiti da li je dečko kojeg ste upravo upoznali na baru dobar za vas ili ćete za par dana zbog njega plakati. Sestra uvijek misli na vaše dobro pa čak iako se nekada ne slažete u nečemu - poslušajte je, za vaše dobro.

4. Bit će vam puno ugodnije ako je ona kraj vas

ll

Ovo je definitivno jedan od najboljih razloga zbog kojeg sestru trebate uzeti kao svoju wingwoman. Kada ste sa sestrom onda možete biti svoji bez ikakve brige i stresa. Možete se smijati, šaliti, pričati što god želite jer znate da je to vaša sestra koja će se samo nasmijati svim vašim ludostima, a ne vas osuđivati. A i uvijek je dobro znati da je kraj vas netko tko će vam uvijek reći ako vam se razmaže ruž ili ako imate nešto za zubom. Podići će vam se samouvjerenost i bit ćete spremni za hrabro prilaženje dečkima.

5. Vas ste dvije gotovo pa telepatski povezane

Koliko god vaše druge prijateljice bile odlične kao wingwomeni, sa sestrom uvijek imate neku neobičnu telepatsku povezanost zbog koje je vaš odnos posebniji. Samo je jedan pogled dovoljan da vam s drugog kraja kluba kaže da li trebate čim prije pobjeći od tog lika s kojim ste krenuli pričati ili da je to savršen izbor za vas.
 

M.T.

Foto: Ilustracija

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno