Magazin

[FOTO KOLUMNA] Prošetao se zagrebačkim klubovima i imao što za vidjeti - Curke su sređene do najsitnijih detalja

Published 20.02.2018.

Galerije i videa su pokazale koliko je vikend bio dobar! Osim dobre zabave, primjetili smo raznolikost modnoga izričaja. Jedan odjevni predmet u toliko kombinacija...

1
U Johann Francku na RNB Confusionu osim genijalnih plesnih pokreta, u kojima možete uživati i u našem vlogu, curke su jednostavnu tkaninu zapaprile na pravi način. Znamo koja je uloga majice, ali nas su oduševili načini na koje se eksperimentiralo s izrezima. Ponekad je više sexy manje pokazati, ali još više je kada se zna što. Naučeni smo na crop topove i dekoltirane majice, a sve na jednom mjestu je pokazalo 50 nijansi seksepila.

 

2 0

jf

2 1

curka_nova dimenzija
U Bunga Bunga Clubu gdje je zabava uvijek na vrhuncu, kreativna majica poput ove je ostavila utisak. Možda se mama brine zbog bubrega, ali ponekad se treba riskirati. Baš ovako!

 

3
Skoknuli smo do Opere gdje je Swedish House Mafia Tribute napravio ludu atmosferu, a djevojke su održale balans svojim kombinacijma. Prekriveni su neki drugi dijelovi tijela, dok su svi reflektori uprti u majičice i zgodne djevojke koje ih nose. Po svim modnim pravilima - curke osvajaju!

 

2 2

opera

4 1
Radujemo se sljedećem vikendu da vidimo kakav nam lunapark i vatromet spremaju djevojke za novi festival zabave. Odbrojavamo!>>> Sve galerije noćnih izlazaka možete pogledati ovdje!   


S.V.
 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno