Magazin

Tulumarka vloga: Izlazak s gogo plesačicom - od tajnog bara pod zemljom do Hangara! [VIDEO]

Published 26.02.2018.

Nakon što smo prošlog vikenda izveli van dvojicu youtubera, ovog smo vikenda odlučili Veroniku poslati van u ženskom društvu i to s go go plesačicom Tenom Miličić. Iako je vani bilo ledeno i ne baš savršeno vrijeme za obilaženje klubova, naše su djevojke u potpunosti iskoristile večer i posjetile čak tri party lokacije, a Tena nam je pokazala kako pleše i kako se zabavlja. Evo gdje su to sve bile i kako su se provele.

Svaki izlazak počinje sa zagrijavanjem, bilo u baru, kod nekoga doma ili u parkiću, a s obzirom na temperature vani, zagrijavanje je ovog vikenda bilo pod obavezno. I tako se kao prva postaja u izlasku ove subote našao Tesla bar. Njegova lokacija u centru samo je još jedan razlog zbog kojeg je ovo mjesto odlično za popiti koje piće prije posjeta klubovima - opcija gdje nakon toga ima bezbroj.

>>> Tulumarka vloga: S techna na narodnjake - sve u jednoj večeri! [VIDEO]

Za svoju sljedeću lokaciju djevojke su odabrale pomalo misteriozno mjesto. Tajni zagrebački bar Šupu nije tako lako naći, zna se da postoji, ali koja mu je točna lokacija, to je informacija do koje se treba malo potruditi da saznate. Tamo su izvidjele situaciju, zabavile se, ali tu još nije bio kraj večeri.

Bilo je vrijeme za posjet trećoj i zadnjoj lokaciji ove večeri, klub u kojem vikendom sve gori, Hangar. Atmosfera je ovdje svakog vikenda na vrhuncu, a plesni je podij i ove večeri bio pun atraktivnih djevojaka koje su mamile poglede svojim plesom.

>>> Tulumarka vloga: Nisi bio na RNB Confusionu? Atmosfera, plesačice, barenje, sve! [VIDEO]

Poznat po dobroj glazbi, ludoj atmosferi i posjetiteljicama s kojih je teško skinuti pogled, Hangar je poznat i po svom šanku, koji nikada nije prazan, ako na njemu nema čaša i ljudi koji čekaju svoje narudžbe, ima cura koje plešu, a tako je bilo i ovog vikenda.

Odlazak u Hangar zatvorio je tako još jedan vikend izlazak, koji je ovog puta bio pravo žensko druženje.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno