Magazin

Može li se živjeti od plesa u RH, koliko zarađuje, kako održava formu? Popričali smo s hrvatskom gogo plesačicom [VIDEO]

Published 01.03.2018.

U brojnim zagrebačkim klubovima vikendom na partyjima možete uočiti sexy plesačice, atraktivno odjevene, kako se izvijaju i plešu na povišenim ili odvojenim dijelovima kluba. Gotovo je nemoguće da vam tijekom večeri nijednom ne ukradu pogled svojim pokretima.

Prošlog smo vikenda tako odlučili izaći van s go go plesačicom Tenom Miličić, obišli nekoliko party lokacija i super se zabavili. Ali to nije sve! Osim što nam je pokazala kako pleše i kako se zabavlja, na putu prema izlasku, odlučili smo ju i priupitati nekoliko pitanja o tome kako je to stvarno biti plesačica u hrvatskim klubovima.

>>> Tulumarka vloga: Izlazak s gogo plesačicom - od tajnog bara pod zemljom do Hangara! [VIDEO]

Iako plesačica ne zvuči kao pravo zanimanje s kojim se netko može baviti kao full time poslom, Tena nam je otkrila da li se u Hrvatskoj stvarno može živjeti od plesa. Stalne gaže mogu donijeti dobar izvor prihoda, a zarada varira od večeri do večeri. Naravno da nas je zanimalo koliko je najviše novaca uspjela zaraditi u jednoj večeri - pogledajte u videu što nam je otkrila!

Kao i svaki drugi posao, i plesanje ima svojih lijepih i ružnih strana. Ovog smo puta odlučili biti okruženi samo pozitivom i zato nismo pitali za ružna i neugodna iskustva, već za lijepe strane plesanja po klubovima. Od upoznavanje raznih ljudi i putovanja do samog plesanja - ima puno dobrih strana plesa, ali Tena nam je ipak spomenula i neke ne tako dobre, od kojih je jedna svakako gubljenje svake mogućnosti da se vikendom druži i izlazi sa svojom ekipom.

Nismo mogli da ju ne priupitamo i kako održava svoju vitku liniju i kondiciju, koji su za ovaj posao jedni od glavnih faktora.

Puno toga nam je Tena otkrila u ovom razgovoru o sebi kao go go plesačici, zanimanju koje se djevojkama često čini jako uzbudljivo i zanimljivo.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno