Magazin

Tulumarka vloga: Uspjeli smo ući u Šupu, tajni bar u centru Zagreba!

Published 05.03.2018.

Nismo ni ovog vikenda sjedili kod kuće i ljenčarili, već smo se uputili u malo drugačiji izlazak. Došlo je vrijeme da posjetimo tajni bar u Zagrebu, koji nije tako jednostavno naći, kako u stvarnosti tako ni na društvenim mrežama, ali zato kada dođete u njega, sigurno nećete požaliti.

Tajni partyji sve su veći hit, ali da li ste znali da u Zagrebu postoji i tajni bar? Poznato je da postoji i da se zove Šupa, ali gdje se nalazi, kako ući u njega, e to su informacije do kojih nije tako lako doći. Nakon što smo se prošlih tjedana zabavili s youtuberima i go go plesačicom, ovog smo vikenda sa sobom poveli našeg fotografa Luku Vukovića i krenuli u avanturu traženja lokacije Šupe.

>>> Šupa je popularni tajni bar u podrumu zagrebačkog centra - nije teško upasti, ali morate se malo potruditi

Možda nije sve išlo po planu i Veronika je nekoliko puta fulala prije nego što ga je dovela na točnu lokaciju, ali kada su ga pronašli - sve se isplatilo. Naravno, ne možemo vam otkriti gdje se točno nalazi, ali možemo reći da je u centru grada i da se u njega ulazi kroz jedan drugi klub.

Mali prostor ovog kluba uvijek je ispunjen ljudima, a ne nedostaje ni dobre glazbe. Poznati zagrebački DJ-evi izmjenjuju se za pultom, a ovisno o tome koji od njih gostuje, mogu vas dočekati r'n'b glazba ili kao kada smo mi bili, kombinacija housea i funka koju je puštao Pill Jackson.

Osim dobre glazbe i tajnovitosti, koji su već dovoljni da privuku posjetitelje, ovdje se mogu probati i razna pića i kokteli, koje rade vrhunski majstori, ali i sresti zanimljivi posjetitelji.

>> Pretplatite se na naš Youtube kanal i prvi gledajte najnovije video sadržaje koje vam donosimo!

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno