Magazin

Tulumarka vloga: Bili smo na velikom rođendanskom partyju Enter radija s 10 DJ-eva u trajanju od 10 sati - evo kako nam je bilo

Published 13.03.2018.

Pripremili smo poklon, oslobodili popodne, okupili ekipu i krenuli prema redakciji Enter radija na njihov veliki rođendanski party! Partyjalo se cijeli dan, od podneva do 22 sata navečer, a DJ-evi su se cijelo vrijeme brinuli da dobre glazbe ne ponestane i da se svi dobro zabavljaju.

Najbitnija stvar koju treba pripremiti kada se ide na nečiji rođendan je pronaći poklon - tako smo u pripremama za posjet rođendanskom partyju Enter radija krenuli od toga. Baloni i veliki slatki poklon paket za cijelu redakciju pokazali su se kao odličan odabir, jer ipak, tko ne voli slatkiše.

Kako bi proslavili rođendan u stilu napravili su 10-satni festival na kojem je gostovalo 10 DJ-eva, a održavao se u njihovoj redakciji. Iako je party krenuo već u podne, mi smo stigli taman negdje na njegovu sredinu i nastup Vanillaza. Iako je još bilo rano, ljudi su imali popodnevne obaveze, gužva još nije bila toliko velika pa smo iskoristili priliku da zavirimo u studije koje su ovom prilikom ostavili otvorene za posjetitelje. Kako je vrijeme prolazilo tako je bilo i sve više ljudi, a plesni podij polako se punio.

Vanillaz, Matroda, Mike & Me... - DJ-evi su se redali iz sata u sat, glazba se mijenjala, a rođendanski je party postajao sve luđi. Da sve bude kao na pravoj rođendanskoj proslavi, na red je došla i torta, čiji nas je voćni okus u potpunosti osvojio. Osim toga, hrpa grickalica, sokova i piva bila je tu cijelog dana, a ljubazni domaćini pazili su da se svi provedu što je bolje moguće.

Uz partyjanje, večer je bila rezervirana i za proglašenje pobjednika prvog Enter People Awardsa za čije su kandidate svi mogli glasati, a bilo je tu pjevača, plesača, sportaša, ali i jedan vatrogasac - Marin Čveljo, koji je na kraju i osvojio ovu nagradu.

Naša je Veronika osim plesanja i partyjanja, također i kratko popričala s Enterovim voditeljem Ivanom Vukušićem, Markom Bijelićem, koji je ovaj party i organizirao, ali i jednim od DJ-eva koji su nastupali Joe2Shineom, a koji nam je otkrio neke intrigantne novosti.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno