Magazin

Hrvatice su predivne i zagrebački noćni život im se jako sviđa! Posjetili smo FLEAP - party na kom je bilo ekipe iz 35 zemalja svijeta

Published 19.03.2018.

Ove se subote na Zagrebačkom Velesajmu održavao veliki internacionalni Fleap Out party, after tulum internacionalne konferencije za mlade, LEAP Summit, na kojoj su gostovali mladi iz čak 35 svjetskih zemalja. Nakon nekoliko dana predavanja i seminara, nije loše malo se i zabaviti, pogotovo ako se radi o elektro partyju s tri poznate hrvatske DJ zvijezde.

Naravno, morali smo ići provjeriti kakva je situacija, jer ako je bilo suditi po najavama, radi se o velikom i ludom tulumu kojeg se nikako ne bi smjelo propustiti. Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine trojka su bez koje, kada se sprema house i EDM tulum, večer ne može proći, a ne može proći ni bez Tulumarkinog tima. Veronika je došla izvidjeti situaciju na Velesajam, a društvo joj je još jednom pravio youtuber Mirsad Kadić, kojega smo prije nekoliko tjedana također vodili van i odlično se proveli pa je došlo vrijeme da se to ponovi.

Zabave nije manjkalo, a partyjaneri su se odlično zabavljali. Od onih iz dalekog Singapura pa do obližnjih zemalja kao što su Njemačka ili Italija, posjetitelja je bilo iz cijelog svijeta, a to je bila savršena prilika da vidimo što stranci misle o Zagrebu i ponudi noćnog života kod nas. Naravno da smo morali dečke priupitati i kako im se sviđaju cure u Zagrebu, ipak nas svakog vikenda očaravaju u koji god klub da dođemo, a kako su se dojmile stranaca i da li imaju isto mišljenje kao i mi, pogledajte u videu.
 

 

Vaš Tulumarka tim

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno