• 05.04.2013.

  Gdje cure mogu nešto 'poševiti' u Zagrebu? Evo odgovora!

 • Hazel Lorraine je Kanađanka iz Toronta koja već nekoliko godina živi u Bratislavi, a omiljeni europski gradovi su joj Beč, Prag i – Zagreb. Opisujući svoje omiljene gradove, napisala je i koristan vodič Gdje se poševiti u Zagrebu?

  U kratkom vodiču spominje da ima problema s pronalaženjem momaka u Bratislavi, no u Zagrebu to nikad nije slučaj, a neka od mjesta koja navodi kao idealna za noćne provode i pronalaženje neobaveznog seksa su Purgeraj, Sax i Maraschino, a ljeti naročito jarunski bircevi i klubovi poput Aquariusa, Mansiona, Macaa, u kojima je ostala zatečena količinom zgodnih momaka i djevojaka, prenosi Net.hr.

  U vodiču navodi da je stvarno lako upoznati Hrvate i da su uvijek raspoloženi za akciju, pa čak i s turistima. Osim njoj, u Zagrebu se posrećilo i njezinim prijateljima Kanađanima, pa ako i vi želite upecati nešto u Zagrebu, a još niste isprobali navedena mjesta, možda je vrijeme da isprobate.

  Vaša iskustva?

  U međuvremenu je klub Purgeraj zatvoren, a Macao je izgorio, tako da ne pokušavajte tamo tražiti vikend zabavu. Ali možete nam slobodno napisati u komentarima još nekoliko vaših prijedloga...

  Net.hr/ Foto: photoxpress.com

   

  >> Pogledaj sve galerije od vikenda

  >> Tulumarka report: Modni odabiri prošlog tjedna

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati