Magazin

Vikend na Coachelli: Festivalska sezona je počela, a evo što djevojke kažu da se nosi ove godine [FOTO]

Published 16.04.2018.

Ovog se vikenda održavao jedan od onih festivala o kojem se priča još danima kasnije, nastupi izvođača se gledaju iznova i iznova, a stajlinzi djevojaka pokušavaju se iskopirati za nadolazeću festivalsku sezonu. Bio je to prvi vikend održavanja Coachelle, a sljedećeg vikenda na istom se mjestu sve još jednom ponavlja.

Nadamo se da ste kao i mi subotu i nedjelju ujutro odmarali od prošlih ludih noći uz live prijenose nastupa The Weeknd i Beyonce, jer ako niste, propustili se spektakularne nastupe. Coachella je glazbom još jednom osvojila sve one koji su pratili, što uživo što putem prijenosa, ali ono što se nije moglo vidjeti osim ako ste stvarno tamo su stajlinzi djevojaka. Za ovo događanja svi izvlače posebne kombinacije u kojima će se poslikati ispred velikog vrtuljka i pohvaliti svima gdje ste bili.

S obzirom da se festival održava u pustinji u Kaliforniji gdje su temperature na vrhuncu, dolazak u što oskudnijim i atraktivnijim odjevnim kombinacijama se postavio kao sastavni dio svakog izdanja. Kao jedan od prvih festivala svake sezone, mnogi inspiraciju za svoje outfite pronalaze na fotkama djevojaka s Coachelle. Šljokice, crop topovi, lude frizure, hrpa nakita, suknje, haljine... nema čega nema. Svatko kombinacije fura na svoj način, ali jedno im je zajedničko - svi su sexy, upadaju u oči i djevojke u njima izgledaju neodoljivo.

 

 

A post shared by Lele And Juanpa Fanpage! (@ponszzurita) on

 

 

 

A post shared by Bu Model Tam Benlik! (@bumodeltambenlik) on

 

 

 

A post shared by DNMAG (@dnmag_official) on

 

 

 

A post shared by Karolina Gilon (@karolinagilonofficial) on

 

Uz kratke hlače i suknjice, sve su veći hit i duge hlače koje idu u trapez s prorezima do bokova. Čipkasti i svjetlucavi odjevni komadi podižu svaku kombinaciju, a čak i curke obučene od glave do pete u crno izgledaju odlično.

 

 

A post shared by @fashionandfun96 on

 

 

 

A post shared by Venuerific (@venuerific) on

 

 

 

A post shared by Michelle Crossan (@michellecrossan_) on

 

 

 

A post shared by madelyn peyton (@madelynpeyton) on

 

Dolazak u badiću i prozirnim ili čipkastim ogrtačima još je jedan trend koji zahvaća sve veći broj posjetitelja. Skakanje i plesanje na nastupima omiljenih izviđača samo još više podigne temperaturu među publikom, a kratka odjeća u takvim je situacijama također dobrodošla.

 

 

A post shared by @trendylifeblog on

 

 

 

A post shared by Adriana leah (@adrianaleaah) on

 

 

 

A post shared by The 3 Week Diet (@3wdofficial) on

 

 

 

A post shared by Fashion Inspo (@fashionn.4you) on

 

Djevojke s ovogodišnjeg prvog vikenda održavanja Coachelle osvojile su nas svojim sexy kombinacijama, dok su neke odabrale "standardne" festivalske kombinacije, vidjeli smo i neke malo hrabrije i luđe. Ovih 12 nam je posebno zapelo za oko, a kako i ne bi, pa pogledajte ih samo.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno