Magazin

NAGRADNA IGRA: Dijelimo vam 2x2 upada za Frequent C tulum ovog petka na kojem gostuju Eelke Kleijn, Guy J i Chaim!

Published 15.05.2018.

Tulumi s dobrom elektronskom glazbom uvijek su dobrodošli, a jedan takav održava se ovog petka na Zagrebačkom Velesajmu i to u svom premijernom izdanju. Osim što se radi o premijernom izdanju tuluma, dovode i goste kojima je ovo prvo gostovanje u Zagrebu. Dakle, ovog nas vikenda očekuje dupla premijera!

Frequent C novo je ime na zagrebačkoj party sceni koje nam ovog petka, 18. svibnja, predstavlja svoj prvi elektronički tulum. Već od prvog puta stavljaju ljestvicu vrlo visoko - dovode ugledni svjetski trojac. Eelke Kleijn, Guy J i Chaim puštat će tako glazbu u petak u Kineskom paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Guy J je izvođač koji je na dobrom putu da postane jedan od najboljih izvođača elektronske generacije. House, trance i techno kombinacije koje on radi u svom studiju uvijek budu dobro prihvaćene među publikom, a brisanje granica među žanrovima njegovu je etiketu Lost & Found postavilo kao jedan od najcjenjenijih underground brendova.

Talent kakav je Eelke Kleijn rijetko se nalazi. Radi glazbu za filmove, za live nastupe, a bavi se i produkcijom i ne zna se u kojem je polju bolji. On nije samo producent elektronske glazbe, već se za njega može reći da je i pravi suvremeni kompozitor.

fc

Ovoj dvojici na Zagrebačkom Velesajmu pridružit će se i izraelski glazbenik Chaim, koji je do sada već okupio fanove diljem svijeta. Imao je priliku glazbu puštati u top svjetskim klubovima kao što su Fabric u Londonu, Panorama bar u Berlinu ili Outpost u New Yorku. Kakva god bila publika ili koliko god bila različita, Chan uvijek nađe način da sve raspleše.

Svaki od ove trojice izvođača poseban je svoj način i radi odlične showove, a kakav će tek tulum biti kada svi puštaju glazbu na istom mjestu u istoj večeri!

Želite se naći na ovom tulumu, a nemate ulaznicu?

Dijelimo vam 2x2 upada za Frequent C w/ Eelke Kleijn x Guy J x Chaim tulum na Zagrebačkom Velesajmu, a sve što od vas tražimo da napravite kako bi došli do ulaznica je da tagirate u komentar na Facebooku na OVOJ objavi koga bi vodili sa sobom i napišete zašto da baš vama damo upade!

UPDATE: Hvala svima na sudjelovanju u nagradnoj igri! Svi su natjecatelji dali super razloga zašto da im damo upade za Frequent C w/ Eelke Kleijn x Guy J x Chaim tulum na Zagrebačkom Velesajmu. Po 2 ulaznice za ovaj tulum osvojili su Maja Kodrić i Medo Kruskar! Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im super provod! Javite nam se u inbox za info o preuzimanju ulaznica

Nagradna igra traje do četvrtka, 17. svibnja, do 12 sati kada ćemo slučajnim odabirom izvući dvoje sretnika koji su napravili sve gore navedene korake!

Sretno svima!

 

Naslovna foto: Ilustracija

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno