Magazin

Tko želi na Sea Star? Najiščekivaniji festival sezone samo što nije krenuo, a mi imamo ulaznice za tebe!

Published 16.05.2018.

Nakon što je prošle godine sa svojim prvim izdanjem oduševio sve one koji su bili pa čak i one koji nisu bili, Sea Star se vraća i ove godine! Iza njegove organizacije stoji tim Exit festivala iz Novog Sada koji se kroz godine održavanja pretvorio u pravi glazbeni spektakl, tako da ne čudi da i Sea Star ide istim putem.

Još samo 8 dana do nultog dana ovogodišnjeg izdanja Sea Star festivala koji se održava od 24. do 27. svibnja u Umagu u kompleksu Stella Maris. Welcome party u četvrtak 24. svibnja održat će se na tri pozornice - Silent Octopus, Exotic Laguna i Jagermeister Beach Groove, zatim slijede dva centralna dana festivala kada se spremaju svi oni nastupi zbog kojih s nestrpljenjem i očekujemo festival, a u nedjeljno jutro, kao nastavak subotnjeg programa, slijedi Closing party.

Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka, Krankšvester, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Boris Štok, Detour, Senidah feat AMN, Dječaci i Sajsi MC, techno virtuozi Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven, Toxic, Ivan Komlinović, Ian F. i DJ Jock te sjajna DJ reprezentacija u kojoj igraju Filatov & Karas, MATTN, VRH, Tekitoka, Leandro Da Silva i Lutemania, kao i Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris,MC Choma, DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito.

t

Sve ćete te izvođače imati prilike poslušati na nekoj od pozornica Sea Stara i uživati u njihovim hitovima.

Ako još uvijek nemate ulaznicu, a htjeli bi ići na Sea Star uživati u nastupima ovih izvođača, evo prilike da osvojite upade!

Dijelimo vam 4x2 upada za ovogodišnje izdanje Sea Star festivala! Kako bi došli do njih, pripremili smo vam jedan kreativni zadatak.

Znamo da ste do sada već obišli puno glazbenih festivala i stvorili uspomene koje ćete pamtiti zauvijek, ali da li ima nešto što ste htjeli napraviti na nekom festivalu, ali na kraju ipak niste? Kada se vratimo kući s festivala po glavi nam se počne vrtjeti neka ludost koju smo htjeli napraviti (sami ili s ekipom), ali na kraju ipak nismo jer se činilo preludo, bilo nas je sram, ostatak ekipe nije htio sudjelovati...

Sigurni smo da ste se barem jednom našli u nekoj takvoj situaciji, a mi vas sada tražimo da ih podijelite s nama.

Pošaljite nam na mail info@tulumarka.com vaše kreativne priče na temu koja je to stvar koju ste oduvijek htjeli napraviti na nekom glazbenom festivalu, a do sada još niste i zašto ste propustili priliku? Četiri najkreativnije priče dobit će priliku da to isprave i naprave tu ludu stvar na Sea Staru ove godine!


UPDATE: Hvala svima na sudjelovanju u nagradnoj igri! Svi su natjecatelji složili odlične i kreativne priče, bilo nam je teško odabrati 4 najbolje. Po 2 ulaznice za ovogodišnje izdanje Sea Star festivala tako su osvojili Luka Jović, Paola Folo, Ivan Delić i Nevidljiva Iva! Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im super provod!

Nagradna igra traje do petka, 18. svibnja do 12 sati!

Sretno svima!

 

Vaš Tulumarka tim

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno