Magazin

NAGRADNA IGRA: Dijelimo vam 2x2 upada za veliki Katran Dance Festival na 4 floora ovog petka!

Published 12.06.2018.

Festivali u Katranu koji se održavaju na sva 4 floora uvijek su se do sada pokazali kao pun pogodak! Svaki od floorova uvijek je krcat dobrom glazbom i rasplesanim posjetiteljima, a nešto takvo se sprema i ovog petka. Nakon festivala s temom 90-ih Katran donosi događanje pod nazivom Katran Dance Festival!

Svi ljubitelji plesa i razbacivanja po plesnim podijima - ovo je savršeno događanje za vas. Plesna glazba će biti na koji god kat Katrana da dođete, ali opet, na svakom od njih sprema se nešto posebno i drugačije. Svaki densfloor je mini klub za sebe sa svojom mjuzom i svojim DJ-em - svatko može izabrati svoj floor ili čagati na sva četiri, jer duga je noć.

A koja su to 4 floora i kakva će se glazba puštati na svakom od njih? Idemo redom.

Reggaeton floor vodit će DJ Knez, a glazba koju ćete moći čuti na njemu bit će Reggaeton, Cubaton, Moombahton, Dembowton, Komercijalniton, Hip-Hopton...

Ljubitelji hitova 90-ih i 2000-ih uživat će na 1990's vs. 2000's Flooru na kojem glazbu pušta partyjanerima dobro poznat DJ Stanko Bondža. Ljetni hitovi iz ovih razdoblja sigurno će sve rasplesati, ali ako ni to nije vaš đir, pogledajte što se još nudi.

h

Bit će tu i Funk Floor na kojem je DJ Bocca Sofistifunk pušta funk, soul, jazz i disco hitove, ali očekujte i neočekivano.

Oni koji se vole razbacati na malo žešću glazbu, odjurit će zasigurno ravno na Rock floor na kojem se vrte rock, pop i indie hitovi, gdje gostuje DJ Denna M.

Katran Dance Festival preuzet će sve klubove u kompleksu Katran ovog petak, 15. lipnja, i napraviti tulum od kojeg će vas sljedećih nekoliko dana boljeti noge od plesanja.

h

Ako želite da vam se to dogodi, ali još niste uhvatili svoju ulaznicu, dajemo vam priliku da je osvojite! Dijelimo vam 2x2 upada za Katran Dance Festival ovog petka u kompleksu Katran. Evo što trebate napraviti kako bi došli do njih!

Svi imamo onu jednu pjesmu koja kad zasvira u klubu ili na radiju svaki nas put pokrene, a mi te sad pitamo - koja je to tvoja pjesma? Podijeli s nama u komentar na OVOJ Facebook objavi YouTube link na pjesmu koja tebe uvijek pokrene i samim time sudjeluješ u nagradnoj igri. Jednostavno, jel da?

UPDATE: Hvala svima na sudjelovanju u nagradnoj igri! Svi su natjecatelji stavili odlične pjesme koje ih pokreću! Po 2 ulaznice za Katran Dance Festival u kompleksu Katran osvojili su Zvonimir Ercegovac i Dino Vukičević Wux! Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im super provod!

Nakon toga, samo treba još malo sreće, jer između svih onih koji podijele svoju pjesmu, slučajnim ćemo odabirom izvući dvoje pobjednika koji će osvojiti po dvije ulaznice.

Nagradna igra traje do četvrtka, 14. lipnja, do 12 sati!

Sretno svima!M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno