Magazin

Vodice dobivaju novu ljetnu party destinaciju: Ovog se vikenda otvara Pino bar!

Published 13.06.2018.

Sezona se u punom svom sjaju preselila na morsku obalu - Zrće je bogato raznolikim tulumima, počinju sezone u klubovima diljem drugi gradova, ali se i otvaraju nova mjesta za partyjanje. Jedno novo, ali na svima poznatoj lokaciji, otvara se ovog petka u Vodicama.

Vodice su jedna od top ljetnih lokacija u potrazi za odmorom, rashlađivanjem u moru, ali i u potrazi za noćnim izlascima. Tijekom dana relaksacija, a tijekom noći partyjanje do zore! Najpoznatiji bar u Vodicama - Hookah bar, od ove godine se preselio na novu lokaciju, ali njegovo mjesto u Vodicama neće ostati prazno. Tulumarit će se ovdje i dalje, ali u Pino baru.

g

Pino bar novo je ime na barskoj sceni i sprema ludo ljeto u Vodicama. Otvorenje bara zakazao je za ovaj petak, 15. lipnja, na adresi Ulica Ljudevita Gaja 2.

g

S motom #VodimeuVodice otvaraju svoju prvu ljetnu sezonu koja će biti ispunjena super partyjima i atmosferom za pamćenje.

Raspored partyja i više informacija o njima za sada nije objavljen, ali ako planirate posjetiti Vodice ovog ljeta, pratite njihovu Facebook stranicu za najave događanja tijekom sezone.

 

Naslovna foto: Ilustracija

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno