Magazin

Hugo's bar je dobio novi ljetni vrt: Zove se Hugo's Garden i izgleda čarobno [FOTO]

Published 13.06.2018.

Novo, čarobno mjesto u Zagrebu oduševljava na prvu. Hugo's garden bajkovito je mjesto za uživanje i opuštanje. Topli zagrebački dani i večeri od sada imaju novu alternativu.

Smješten tik uz Hugo's bar, ovaj novi vrt je mjesto u kojem želimo započeti dan gledajući izlazak sunca uz ispijanje jutarnje kave ili se opustiti nakon napornog radnog dana. Nastavak je ovo i proširenje priče Hugo's bara koji se etablirao kao omiljeno mjesto za ispijanje gin-tonica. Savršena je ovo prirodna kulisa za proslavu dječjeg rođendana, prezentaciju novih ideja ili poslovnih druženja. Njegova je vizija ljude činiti sretnima pružajući drugačiji osjećaj prostora.

Vrt je baš kao i svaki pravi vrt okružen i ukrašen raznolikim biljkama i cvijećem zbog kojih ćete na trenutak zaboraviti da se nalazite u baru u jednom od frekventnijih dijelova Zagreba. Ali nisu samo biljke te koje Hugo's garden čine čarobnim.

 1

2

t

h

h

Alpinum je kompozicije. Kamenjar koji asocira na Alpe i podrazumijeva tekuću vodu. Strukturiran je od biljaka, kamena, sitnih kamenčića, original Gebruder Stingl Wien klavira preko čijih se tipki prelijeva voda i stvara  vodopad. U vrtu ima više od 50 različitih alohtonih, tj stranih biljnih vrsta. Sve biljke su kultivari uzgojeni ljudskim radom porijeklom sa svih kontinenata. Kamene gromade su vulkanske eruptivne stijene, guste i tvrde, ne podliježu eroziji. Što više prolazi vrijeme one su sve ljepše.

 h

6

7

9z

Ideja da klavir bude glavni objekt inicirala je projektiranje alpinuma sa sadržajima po pravilima struke. Klavir asocirana na slavnog Mozarta i njegov opus. Svaka biljka u ovoj čarobnoj kompoziciji ima svoju ulogu. Uz klavir s vodopadom kao središnjim elementom, tu su još i biljke s ulogama dirigenta, solistice, harfe, violine i publike.

Iako se zbog svega ovog čini kao lijepo mjesto za sjesti i odmoriti uz kavu, neka vas izgled ne zavara - kada padne noć počinje pravo partyjanje!

 11

12

z

h

h

U ovom čarobnom vrtu, koji se nalazi u neposrednoj blizini Savskog nasipa i studentskog doma Stjepan Radić na adresi Jarunska 5, moći ćemo uživati u omiljenoj kombinaciji gina, tonica te začinskog bilja. Svakog petka očekuje nas i after work party uz latino ritmove i najdraže kombinacije gin-tonica koji će se produžiti do dugo u ljetnu noć.

Savršeno mjesto za zagrijavanje prije Roka ili mjesto za cjelovečernji izlazak - koje god da odaberete, u Hugo's gardenu ćete se osjećati ugodno i kao u bajci.Foto: Filip Popović

 

PR/ M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno