Magazin

Kupovanje točenog piva u dućanu? Jedan iz Zagreba uvodi ovu novost u svoj asortiman!

Published 19.06.2018.

Navikli smo u dućanima kupovati limenke ili plastične boce piva prije izlaska za zagrijavanja u parkićima, a točeno je pivo uvijek bilo rezervirano za barove i pivnice. Ali ne više. Ovaj dućan odlučio je u svoju ponudu uvesti jednu novost kakvu još niste vidjeli - točeno pivo.

U velikom broju manjih dućana, velikih super marketa, kvartovskih dućana, lanaca dućana... posebno se izdvaja jedan u kojem ste sigurno barem jednom ušli pogledati što ima - Žabac. Žabac je zapravo outlet i poznat je po proizvodima s puno nižim cijenama nego u svim ostalim dućanima. Ovdje se prodaju proizvodi koje trgovački centri i tvornice iz nekog razloga nisu uspjeli prodati, ali kojima nije istekao rok trajanja i sasvim su u redu za konzumiranje. Žabac za sada u Zagrebu ima dva dućana - jedan na početku Tkalče, a drugi na Trešnjevci, kod Trešnjevačkog placa.

Osim što nas je osvojio slatkišima po vrlo niskim cijenama, Žabac sljedeći tjedan u svoj asortiman uvodi nešto novo, nešto što ni u jednom drugom dućanu u Hrvatskoj još niste vidjeli - točeno pivo. Kupci će si na postavljenom aparatu sami moći natočiti pivo i popiti ga u hladu nekog od obližnjih parkića ili vlastitog doma.  Novitet su predstavili putem svojeg Facebook profila na kojem će do kraja tjedna objaviti sve bitne informacije koje će zanimati svakog ljubitelja piva.

Pivomat je nešto novo i skroz drugačije, a ako ste ljubitelj točenog piva, ali niste fan gužvi u barovima i želite si popiti jednu čašu ovog napitka u miru - sada ćete moći.

Koliko će biti cijena piva za sada se još ne zna, ali sve će informacije doći na vrijeme prije puštanja pivomata na korištenje.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno