Magazin

Hideout festival kroz fotografije: Pravi ljetni festival koji pratimo još od 2011. godine [FOTO]

Published 19.06.2018.

Ove godine održava se njegovo osmo izdanje, a posjetitelji iz svih krajeva Europe i svijeta na pet će dana partyjati na Zrću dan i noć. Ovo je jedan od festivala koji pratimo od njegovih samih početaka, od sada već davne 2011. godine. Kroz sve te godine festival, klubovi u kojima se održava i posjetitelji su se malo promijenili, ali dobra atmosfera prati ga svih ovih godina.

Kao jedan od vodećih festivala elektroničke glazbe, Hideout je zadužen za dovođenje kvalitetnih izvođača, a ove se godine itekako iskazao i dovodi ogroman broj izvođača koji će posjetitelje zabavljati na glavnim večernjim partyjima, ali i brojnim afterima, kao i boat partyjima. Disciples, Jackmaster, Jamie Jones, Andy C, Alan Fitzpatrick, Richy Ahmed, Steve Lawler, Claptone, Jax Jones, Nastia... samo su neka od 150 imena koja će zagrijati party atmosferu, a cijeli line up možete pogledati OVDJE.

Ovogodišnje izdanje na rasporedu je sljedećeg tjedna od 25. do 29. lipnja, tj od ponedjeljka do petka, a ulaznice su još uvijek u prodaji.

Blizina mora i plaže najljepša su prirodna pozadina koju neki festival može imati, a to su prepoznali i posjetitelji. U trenucima kada pune baterije od silnog partyjanja, uživaju u nekoj od plaža u Novalji i osvježavajućem moru.

Ako pratite Hideout svih ovih godina, uz foto šetnju kroz prošla izdanja, prisjetite se svih uspomena koje ste stvorili i ludih provoda koje ste imali na partyjima, a ako ove godine planirate ići prvi put, pripremite se i pogledajte što vas očekuje.

>>> Sve galerije s Hideout festivala pogledajte ovdje

 

h

k

z

h

h

g

h

h

h

g

h

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno