Magazin

Godine su samo broj: Ova je starija gospođa na Ultri partyjala kao da joj je 20 [VIDEO]

Published 10.07.2018.

Partyjanje nije rezervirano samo za mlade, tko kaže da se i oni u godinama ne mogu opustiti i zabaviti. Jedna je gospođa na ovogodišnjem izdanju Ultre u Splitu to svima i dala do znanja. Razbacala se po podiju s ostalim partyjanerima koji imaju upola manje godina, ali to ni njoj ni njima nije predstavljalo problem.

U 20-im godinama izlazimo gotovo svaki vikend, ne vraćamo se kući prije zore, pijemo sve i svašta i drugi dan smo spremni za nastavak tulumarenja kao da se sinoć ništa nije dogodilo. Ali kako starimo tako nam se izlasci prorijede, postanu manje luđi, a umjesto na tulume odlazimo na jedno piće sa starom ekipom na mjesto gdje ne trešti glazba da možemo razgovarati. Dok dođemo u 50-e zaboravimo što su izlasci. Ali tko kaže da tako uvijek treba biti? Ako volimo izlaske, tko kaže da se ne možemo jednako dobro zabaviti s 50+ kao što smo i s 20 godina.

>>> Cijelu galeriju s Ultre pogledajte ovdje

Jedna je gospođa na ovogodišnjoj Ultri pravi primjer toga. Uhvaćena je u badiću, s litrom koktela u ruci kako tulumari s upola mlađim partyjanerima. Ako se želimo dobro zabaviti, godine nisu prepreka koja bi nas trebala zaustaviti. Gospođa se ludo provodila, a partyjanerima oko nje nije ni najmanje smetalo što jedna "baka" partyja s njima.

>>> Najbolji prizori s Ultre: Tri dana, preko 150 000 posjetitelja, svjetska DJ imena i pivo od 40 kuna [FOTO]

Da li se radi o nekome iz Hrvatske ili gošći, nije otkriveno, ali zna se da je za vikend na Poljud došla s ciljem dobro se zabaviti i ako je suditi po snimci u tome je uspjela. Možda godinama malo iznad prosjeka tipičnog posjetitelja Ultre, ali to je nije spriječilo u potrazi za dobrim provodom! Nikada nije kasno za stvarati nove party uspomene.

Energije i volje za dobrim provodom joj ne nedostaje - takvi svi trebamo biti kada ostarimo!

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno