Magazin

NAGRADNA IGRA: Dijelimo vam 2x2 upada za Ferragosto JAM na Orahovačkom jezeru!

Published 11.07.2018.

Preko dana uživanje u prirodi, hladu okolne šume i Orahovačkom jezeru koje samo čeka da se bacite u njega, a kada padne noć dolazi vrijeme za uživanje u koncertima brojnih top regionalnih izvođača i partyjanje uz DJ-eve do jutra. Čekirajte kako sudjelovati u nagradnoj igri i možda vas upravo ovakva idila očekuje za točno tri tjedna.

Tko još nije čuo za Ferragosto JAM festival ima puno toga za nadoknaditi jer radi se o jednom od najboljih ljetnih festivala u unutrašnjosti Hrvatske. Nije sezona na moru uvijek u fokusu - od 1. do 5. kolovoza svi su reflektori upereni na Orahovicu i Ferragosto JAM. Festival koji je započeo kao druženje prijatelja ove godine ima svoje već 11 izdanje.

Po nekoliko je stvari već poznat među ljubiteljima festivala, a jedna od njih je svakako lokacija. Festival se održava na Orahovačkom jezeru, u prirodi, a za vrijeme festivala posjetitelji mogu spavati u improviziranom kampu na festivalskoj lokaciji. Osim lokacije, Ferragosto svake godine dovede gomilu različitih domaćim i regionalnih izvođača. Ovo je jedan od onih festivala na čijem line up-u nećete pronaći "jaka" strana imena, već hrpu domaćih zvijezda, ali i izvođača u usponu. Ono što je bitnije od velikih svjetskih izvođača je da festival ima dušu, a to Ferragosto itekako ima.

h
Foto: Samir Ceric Kovacevic

Ove godine ovdje nastupaju TBF, Tram 11, Bolesna Braća, Mašinko, Babilonska, Bad Copy, Zdenka Kovačićek, Paul The Walrus, Zabranjeno pušenje, Chui, Knuts Koffer, Sassja, Svemirko, High5, Killed A Fox, Hladno Pivo, Krankšvester, pipschips&videoclips, Gužva u 16-ercu, Bojana Vunturišević, Jinx, Bruto Geto, Let3, Darko Rundek, Stoka, Sve Loves Pablo, ManGroove, Rens Argoa, Tyger Lamb, Playground Hustle, Sfumato, DJ Kneža, Mario, Omer, Oliver, DJ Distinctive, J. R. August, Zembo, Maja Posavec Sugar Lobby, Šank i Fixsell.

Zvuči odlično!

g

Cilj svakog partyjanera preko ljeta je posjetiti što više glazbenih festivala - uživati s ekipom na nastupima velikog broja raznih izvođača na nekoliko dana je savršen ljetni plan. Ali naravno, festivali nisu besplatni, a posjetiti jedan više lakše je ako uhvatite besplatne upade - a ovo je jedna od tih prilika!

Dijelimo vam 2x2 upada za ovogodišnje izdanje Ferragosto JAM-a! Povedite sebe i jednu vam dragu osobu na 5-dnevnu avanturu u Orahovicu!

U ovom moru izvođača, sigurno vam je jedno ili nekoliko imena posebno zapelo za oko zbog kojih bi još malo radije išli na Ferragosto, a mi vas pitamo koje je to ime/imena? Pošaljite nam na mail info@tulumarka.com zbog kojeg bi to izvođača posebno rado ove godine išli na Ferragosto JAM i šanse da osvojite dva upada su tu. Po završetku nagradne igre slučajnim ćemo odabirom izvući dvoje sretnika!

UPDATE: Hvala svima na sudjelovanju u nagradnoj igri! Slučajnim odabirom, 2 ulaznice za ovogodišnje izdanje Ferragosto JAM-a osvojili su Zoran Birač i Sanjin Kukovec! Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo vam super provod! Na mail će vam stići obavijest o preuzimanju ulaznica pa ga imajte na oko (postoji mogućnost i da mejl slučajno završi u spamu).

g

Svoje nam odgovore šaljite do ponedjeljka, 16. srpnja, do 12:00 sati!

Sretno svima!

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno