Magazin

Dečki, oprez: Dvije cure iz Hrvatske (19 i 21) ubacit će vam nešto u piće, pokrasti i... Srećom, uhvaćene su!

Published 12.07.2018.

Prije nekoliko se dana internetom širio video u kojem djevojka na jednom glazbenom festivalu snima selfije s frendicom, na sekundu makne čašu s pićem s oka i u toj sekundi, lik iza nje joj ubacuje nešto u piće! Bilo je to upozorenje svim curama da ovu festivalsku sezonu budu opreznije. Ali, nisu uvijek djevojke žrtve. Donosimo jednu bizarnu, ali istinitu priču ih Hrvatske. Evo što se dogodilo...

Ako mislite da su djevojke dobre i bezopasne te da ne morate paziti na svoje piće na festivalu ako ste u društvu curka koje ste tek upoznali, možda ste se malo prevarili. S ove dvije mlade djevojke (19 i 21 godina) iz Poreča nema šale, a ni dovoljno opreza. Prije malo više od tjedan dana pokrala su Austrijanca tako da su mu ubacile u piće čime su ga omamile, a isto su ponovile i prije par dana s jednim Hrvatom. U Poreču se za vikend održavao Rise Up festival, a djevojke su iskoristile situaciju i veliki broj stranih gostiju.

Iz svake su situacije izvukle nekoliko tisuća kuna, ali nakon policijskog istraživanja, djevojke su pronađene i privedene, kako izvještava Index.hr.

Iako su uvijek dečki ti koji se nađu kao glavni akteri ovakvih priča, ovog su se puta uloge zamijenile. Stranci Hrvatice najčešće opisuju kao zgodne, ali naše su curke i opasne, s njima nema šale.

Zato dečki, smatrajte se upozorenima i držite svoje piće na oku kada ste vani!

 

M.T.

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno