Magazin

Roko odlazi na ljetnu pauzu: Prisjetili smo se svih tuluma na kojima smo bili tamo u ovoj sezoni [FOTO]

Published 18.07.2018.

I došla je do kraja još jedna sezona tulumarenja u klubu Roko. Vrijeme je za ljetnu pauzu i kratki odmor, a na jesen nas očekuje nova tura studentskih srijeda, tuluma vikendom, koncerata, brucošijada, tematskih događanja... Bila je ovo sezona za pamćenje, a kako da je se bolje prisjetimo nego uz fotografije!

Zagrebački klub posebno omiljen među studentima je svakako Roko. Svakog vikenda, srijede ili koji god drugi dan da naprave tulum, studenti dođu u velikom broju. Što zbog lokacije u samoj blizi Studentskog doma Sava, što zbog reputacije koja ga prati - kao jednog od najboljih mjesta za izlaske u Zagrebu, klub Roko osvaja svake godine nove studente, ali i mlade koji nisu studenti. Zabava je ovdje zagarantirana, a kako je ljeto, studenti su otišli na odmor, na ljetni odmor odlazi i Roko.

1

2

3

4

5

Dok čekamo jesen i povratak tuluma, pogotovo brucošijada koje su prve na rasporedu, prisjetit ćemo se tuluma koje smo ove sezone posjetili u Roku. Bili smo na nekoliko brucošijada iako nismo brucoši nijednog fakulteta, ali to nas nije spriječilo da se svejedno dobro i ludo zabavimo. Provjerili smo i kakva je atmosfera na Božićnom partyju, na Trash tulumu, ali i da li je jednako ludo kada se ne održava nikakav određeni party već je samo subota (i da, ludo je!). Nismo mogli ni propustiti Noć zagorskih studenata koju su nam svi toliko nahvalili da smo morali ići vidjeti što se to tamo događa.

6

7

8

9

10

11

Ples, pjevanje, druženje s prijateljima, poziranje - mnogi su u ovoj sezoni u Roku stvorili uspomene koje će pamtiti cijeli život, a mi smo neke trenutke i partyjanere zabilježili na fotografijama.

12

13

14

15

16

17

18

19

Novu sezonu iščekujemo s nestrpljenjem, a kako i ne bi nakon odgledanih svih ovih galerija koje su nas prisjetile kako izgledaju noćni provodi u ovom klubu!

>>> Sve galerije iz kluba Roko pogledajte ovdje

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno