Magazin

Gdje izaći preko tjedna u Zagrebu? Evo naših prijedloga za izlazak!

Published 07.08.2018.

Možda nema baš previše događanja kroz ovaj radni dio tjedna ovog puta, ali to je samo dobra prilika da obiđete sve tulume koji se nude. Kreće se već danas u večernjim satima s laganim zagrijavanjem, a nakon toga slijede tri večeri plesanja, pjevanja i zabavljanja do jutra.

Utorak, kao i svaki sljedeći dan treba krenuti sa zagrijavanjem, a uz ovakve vrućine, najugodnije je sjesti i popiti piće negdje na otvorenom - kao što je primjerice terasa Johanna Francka. Ostatak današnje večeri možete provesti na Dub Ruumu u Mastersu ili na koncertu benda Zagreb Balkan Jazz Band na Strossmayerovom šetalištu.

Večeri srijedom se sada već tradicionalno cijelog ljeta provode na karaokama u Hangoutu, za one koji žele pjevati, a oni koji se ipak radije žele rasplesati - tu su Studentske srijede u Operi. Osim toga, u Ritmu grada se održava Wednesday Salsa Madness!

Osim zagrijavanja u Johann Francku, u četvrtak je tu tulum koji može biti 2 u 1 -i zagrijavanje i tulum na kojem ćete provesti ostatak večeri, a on je Trap party u Confusionu. Tu je također i novi tulum u Operi Stereo Thursday.


UTORAK

HITC - Hot In The City u Johannu Francku od 20 sati

t

Danas i sve ostale dane ovog tjedna zagrijavanje se može odraditi na terasi Johanna Franca. Koktel, cuga, sok, sladoled ili fini zalogaj iz njihovog bistroa, uvijek su slađi uz glazbenu selekciju za koju su tu svaku večer DJ-evi. Prikladna playlista i ambijent s pogledom na glavni gradski trg učinit će ljetne noći za vas i vaše društvo puno ugodnijima.
Ulaz besplatan.


DUB RUUM w/ Keso Selecta & Nynah u Mastersu od 21 sat

f

Ovaj utorak svemirski brod Masters polijeće u 21 sat, a pokreće ga zajednička energija reggae utorkaša! Kapetan Keso Selecta (Rasta Altitude Sound) će se pobrinuti za irie visine uz pomoć vjernog člana posade Nynah (Sisters in Roots). Bit će to još jedan ludi Dub Ruum utorkom!
Ulaz besplatan.


Ljeto na Štrosu: Zagreb Balkan Jazz Band u 21 sat

f

Glazba koju svira Zagreb Balkan Jazz Band je prvenstveno romska glazba, sevdah, starogradska, šlageri, makedonska, bugarska glazba... ali je sviraju na svoj način. Članovi su se spojili sa svih strana i različitog glazbenog obrazovanja i napravili ovaj neobičan bend. Uz njihovu ćete svirku zasigurno uživati i rasplesati se.
Ulaz besplatan.

 
SRIJEDA

Karaoke u Hangoutu od 22 sata

g

Karaoke koje samo čekaju na vas i ovog su tjedna u Hangoutu. Svi pjevački talentirani i oni malo manje su dobrodošli - zabave neće nedostajati, a ako se prijavite i oduševite žiri, čekaju vas i neke super nagrade. Oslobodite svog unutarnjeg Freddie Mercury-a i pustite publiku da pjeva s vama!
Ulaz besplatan.


Studentska Srijeda u klubu Opera od 23 sata

g

Ljeto je pravo vrijeme za studente za posjetiti studentsku srijedu - ljetni su rokovi tek otišli, a jesenski su još predaleko da bi se o njima brinulo, što znači da je partyjanje do jutra obavezno i to bez da se osjećate loše jer ne učite. DJ Harvy Mavrales spremit će svoj klasični mash up domaćih i stranih hitova na koji nitko ne može ne zaplesati.
Upad: 30 kn.


Wednesday Salsa Madness! u Ritmu grada od 22:22 sati

d

Srijeda je dan za salsu i bachatu te za vrhunsku dozu ljetnog latino ludila. Nekada je jednostavno onaj dan kada želimo malo drugačiji izlazak od uobičajenih, a jedan takav može biti salsa party u Ritmu grada. Čeka vas najbolje i najnovije od najplesnije i najvruće salse & bachate, timbe, salsatona i sl. u vrhunskom miksu DJ L-a, puno dobrog plesa u ludoj atmosferi s ljudima iz cijelog svijeta, zafrkancija i čaga od početka do kraja večeri.
Upad: 5 kn.


ČETVRTAK

Trap Party u Confusionu od 19 sati

g

Još jedan malo drugačiji izlazak možete probati i ovog četvrtka - krenite van malo ranije nego inače, već u predvečerje. Jedno događanje za one koji vole trap i r'n'b glazbu i spremni su malo eksperimentirati i izaći na tulum ovako ranije je tulum u Confusionu. Plesat će se do zore, a da nitko ne ožedni, pobrinuli su se i za razne kombinacije boca i sokova po super cijenama.
Ulaz besplatan.


Stereo Thursday u klubu Opera od 23 sata

g

Sredinom ljeta u klubu Opera počeo je novi program pod nazivom Stereo Thursday i održava se kako samo ime kaže - svakog četvrtka. Disko kugla će i ovog tjedna biti spremna da se zavrti iznad glava posjetitelja koji će zaplesati u klasičnim funky ritmovima.
Ulaz besplatan.
 

>>> Sva događanja pogledajte ovdje

 
Vaš Tulumarka tim

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno