Magazin

Deset načina za bijeg iz neželjenog upucavanja

Published 08.08.2018.

Na svim tim plesnim podijima i partyjima koliko je dobre zabave, toliko je i seksualne energije. Ne možemo osporiti da često u izlasku gledamo oko sebe kakvih zgodnih ima i hvatamo tuđe poglede. Mnogi u noćnim provodima pronađu buduće partnere, ali prije nego što dođe do takvog poklapanja, dogodi se i nekoliko promašaja.

Curkama se najčešće upucavaju i to nekad vodi do nečega višeg, ali nekada i ne. Iz ženske perspektive prožive se situacije kada su potrebni izlasci za bijeg. Napravili smo popis od 10 načina na koji se možeš izvući iz neželjenih razgovora. Djevojkama popis prijedloga, a dečkima popis za shvaćanje znakova.   
 
"Ne razumijem te"
 
Trenutno smo se usredotočili na partyjanje na obali, što znači da partyjamo uz bok s turistima. Takvo okruženje pruža posebnu priliku za malo drugačije izvlačenje. Već smo upoznati s činjenicom da stranci obožavaju Zrće te da prevladavaju muškarci spremni na puno dobre zabave - shvaćamo zašto, ali često to povlači dosta situacija kada ih se ne možeš riješiti. Okolnosti se trebaju uzeti u obzir i preoblikovati sebi u korist. Način koji često uspije je samo pogled nerazumijevanja. Ponoviš nekoliko puta ne razumijem na hrvatskom, još jednom na lošem engleskom i slobodna si!
 
 
"Nije mi dobro"
 
Ponekad je najlakše pokazati, a ne reći pa tako postepeno kreneš s blagim izrazima lica. Možeš dobiti prehladu koja je jako agresivna i zarazna zbog čega kreneš kihati i kašljati ili te neki dio tijela počne boljeti, problemi s nogom, rukom ili ramenom zbog kojih moraš ići sa strane do frendica. Kreativnost na volju, brzo će se on oporaviti (kao i ti)...
 
 
"STVARNO mi nije dobro"
 
Pokušala si slabijim simptomima, ali dečko je uporan... Nema druge nego pojačati dojam dok ne shvati da ti stvarno nije dobro. Odustaje se od blažih oboljenja i damskih problema. Počinješ osjećati da ti piće nije dobro sjelo pa to i pokažeš. Nakon uspješno odglumljene scene kao da ćeš povratiti svaki tren, a možda i trka do toaleta, osjećat ćeš se kao da si zaslužila Oscar.
 
 
"Imaš opaku konkurenciju"
 
Suradnici uvijek dobro dođu kada se želi pokazati da nisi zainteresiran. Prednost ekipe je da sobom imaš potencijalnih partnera na biranje, samo se unaprijed trebate dogovoriti za signal u pomoć i improvizacija sve riješi. Prijatelj je uvijek dobar dečko, a ako je žensko društvo može se promijeniti i seksualna orijentacija za tu priliku. Ako nema nikoga blizu, samo je potrebno reći: "Imam dečka" i nadati se da neće krenuti s pričama: meni to ne smeta...
 
 
"Ti si onaj pravi"
 
Nekima činjenica da si zauzeta ili nezainteresirana ne znači puno, onda treba probati obrnuto psihologijom. Koliko mu želiš reći da ti se ne sviđa, okreni i reci da je to to. Našla si čovjeka svog života, ovo je ljubav na prvi pogled, ti znaš da je on pravi pa vi ćete se oženiti, imati djecu i živjeti sretno do kraja života - pričaj dok ne odustane. Kada shvati da si ozbiljna, pobjeći će. 
 
 
"Nisam kraljica plesnog podija"
 
Likovi često znaju prići dok si na plesnom podiju pa treba i to iskoristiti. U tom trenutku se nadaš da drugi ne obraćaju toliku pozornost jer se ti spremaš izvesti nastup godine. Potpuno se opustiš i razbacaš, može ti u isto vrijeme biti zabavno, a njemu ne baš privlačno - i svi sretni. Sjeti se nekih pokreta roditelja ili frendica koje nisu upoznate s ritmom i kreni! 
 
 
"Što to smrdi? Ja? Upss"
 
Možda ne baš najugodniji način, ali kritična vremena zahtijevaju kritične postupke. Prije izlaska u torbicu staviš bombon nakon kojeg usta dobiju specifičan, ne baš ugodan miris pa kada dođe trenutak uzmeš ga, a njemu se približiš i samo pričaš. Sve misli koje je imao o tvojim usnama brzo će nestati. Ako nemaš bombon, a pila si pivu ili jela neko teže jelo, postoji i drugi načini da se zagadi zrak oko vas... I samo kažeš upss.
 
 
"Malo sam čudna"
 
Ako ti nije baš ugodno upletati se u načine povezane s mirisom, možeš utjecati na vlastito ponašanje. Izdaleka vidiš da te gleda, onda kada uhvatiš njegov pogled samo napraviš čudnu facu. Mogućnosti su razne - često i agresivno treptanje, možda neki tik, na tebi je izbor. Najvjerojatnije će shvatiti poruku, a ti ćeš se dobro nasmijati.
 
 
"Prijateljica je spas"
 
Način koji oduvijek uspijeva i na kojem su sve djevojke zahvalne od samoga početka. Scenariji su nam već poznati. Plešeš ili stojiš sa strane i dolazi do tebe lik, pristojna si i sve super, a onda frendica hvata tvoj pogled iza njegovih leđa te joj tada daješ znak - okej je ili spas! S obzirom na odgovor frendica odlazi na sigurnu udaljenost ili dolazi do tebe i povlači te da plešeš s njom. I provod se nastavlja!
 
 
"Ne"
 
Različiti načini su zabavni i znaju dobro nasmijati, ali često je najbolji izbor otvoreno reći da nisi zainteresirana. Ne trebaš biti ni bahata, ni nepristojna, samo mu kažeš ne hvala, nasmiješ se i odeš. Ponekad je najbolje biti izravan i pojednostaviti situaciju. Ako je uporan, samo ponavljaš tu jednostavnu riječ od dva slova: ne, ne, ne, ne... 
 
 
 
 
 
S.V.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno