Magazin

Pitali smo vas što mislite - Koja lokacija na obali više gori: Split ili Zrće? Evo vašeg odgovora!

Published 08.08.2018.

Obala i klubovi na njoj su na vrhuncu sezone, tulumari se na beach partyjima, na brodovima, u klubovima, i tako po svim malo većim gradovima. Ali gdje je ipak atmosfera užarenija? Da li na Zrću koje je dobro poznata hrvatska party destinacija za ludi provod bez granica ili u nekom od klubova, kao što je primjerice Central u Splitu?

Klubovi na obali u ljetno su vrijeme puni partyjanera u potrazi za dobrom zabavom, ni nema više grada koji nema barem jedan klub koji izgleda svjetski i u kojem se tulumari do zore. Iako je Zrće jedna od glavnih destinacija svih onih koji se žele provoditi kao nikad, odličnih klubova ima i u Splitu, Makarskoj, Dubrovniku...gdje vas može dočekati jednako ludi provod. Ali kada se sve zbroji i oduzme, koja je lokacija bolja i gdje je vatrenija atmosfera - u klubovima na Zrću ili obalnim gradovima kao što je Split? Dok gledamo galerije, teško je odlučiti. Zato smo priupitali naše pratitelje na Instagramu putem Insta storyja što oni misle "Koja lokacija na obali više gori - Split ili Zrće?".

>>> Galerije iz kluba Central pogledajte ovdje

Jedino što nam je tada preostalo je pratiti rezultate i vidjeti što ćete vi reći. Trebalo je proći samo pola sata da bi već bilo prilično jasno koja je opcija većini draža - Zrće.

g

Iako klub Central u Splitu ima tulume na koje bi se odmah htjeli teleportirati, izgleda svjetski, a plesačice su super atraktivne, Zrće i sve čari koje nudi nisu nešto čemu itko može odoljeti. Na samo jednoj plaži hrpa odličnih klubova, gostovanja svjetski poznatih DJ-eva, dnevni partyji, noćni partyji, posjetitelji iz svih krajeva svijeta... Potpuno je jasno zašto je Zrće tako brzo bilo u tako velikom vodstvu. A što se dogodilo s rezultatima ankete dalje i koji je bio konačni rezultat?

>>> Galerije sa Zrća pogledajte ovdje

h

Iako je rezultat skočio munjevito u korist Zrća, tijekom dana se Split približavao malo po malo. Ali ipak ne dovoljno. Zadnji put smo bacili oko na rezultate točno nekoliko minuta prije isteka storyja i evo kakvo je bilo zaključno stanje.

g

Zrće je Zrće i tu nema rasprave! Tko je u potrazi za zabavom zna koja lokacija na obali više gore, a to su sada dodatno potvrdili i vaši glasovi.
 

>>> Pogledajte Tulumarkine fotke na Instagramu! Pridružite nam se!

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno