Magazin

Piće nakon posla postalo luda party avantura: Otišao na pivo u obližnji pub, a završio u avionu za Majorcu!

Published 13.08.2018.

Dobar provod ne pita za vrijeme ni mjesto, dođe iznenada, a sve što vam treba da se realizira je netko jednako lud kao što ste i vi. Ovaj je dečko imao frenda koji je bio spreman za bilo kakvu ludost, pa bilo to i iznenadno party putovanje dogovoreno na pivici nakon posla.

Nema boljeg nego napornog radnog dana otići s ekipom na jedno piće u obližnji bar/klub. Nekada to jedno piće bude stvarno jedno piće, ali u većem broju slučajeva to bude nekoliko pića koja se pretvore u cjelovečernji izlazak, a "jedno" piće nakon posla završi kao vraćanje kući u 6 ujutro sljedeći dan. Dečko iz ove priče je otišao još korak dalje. Njegovo piće nakon posla nije prešlo vrijeme koliko inače treba trajati, nego je umjesto mogućeg odlaska u obližnji klub, prešlo nekoliko tisuća kilometara.

Alun Griffiths iz Velike Britanije na piću nakon posla pričao je s prijateljima o putovanjima i odmorima te dobio je ideju zašto ne otići u neku drugu državu, i to ne za nekoliko tjedana ili dana, već odmah SAD. U ludoj ga je ideji podržao samo prijatelj Nigel. U tren oka dvojac je odjurio kući po nešto odjeće i putovnice i na put za aerodrom. Nisu znali gdje idu, već su samo došli na šalter i pitali koji je sljedeći let.

Tako su u sljedećem trenutku već bili na letu za Palmu, a čak nisu ni znali da li idu u Palmu u Italiji ili onu na Majorci. Na njihovu sreću i veselje, završili su na Majorci, u poznatom party odredištu - Magalufu. Nisu imali rezervirani smještaj niti avionsku kartu za kući, a nakon što su sletjeli to ih nije previše brinulo jer gdje drugdje kada se dođe na Majorcu nego u obilazak noćnih klubova. Partyjali su do jutarnjih sati, malo odspavali na plaži dok ih policija nije potjerala s nje jer se radi o privatnom posjedu. I što sada? Nastaviti piti!

g
Foto: Instagram/ Alun Griffiths

g
Foto: Instagram/ Alun Griffiths

Alun o svom odlasku nije obavijestio nikoga, uključujući i svoju ženu koja mu je u nekom trenutku postala poruku da je ručak gotov, a njegov odgovor da se vraća kući tek za nekoliko dana mora da ju je dobro šokirao.

Ovakve lude avanture jesu najzabavnije ikad, ali i za njihov provod treba i dosta novaca, a Alun je otkrio da su on i njegov prijatelj na ovaj potrošili svatko 800 funti.

g
Foto: Instagram/ Alun Griffiths

Nakon što su doletjeli natrag u Veliku Britaniji, prije nego što su se vratili svojim kućama, zaokružili su svoju cijelu avanturu još jednim pićem u klubu odakle je sve i krenulo.

 

M.T.

Naslovna foto: Instagram/ alun.griffiths131990; Ilustracija

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno