Magazin

Prisjetili smo se prošlih izdanja Sonus festivala: Atmosferu zadnje 4 godine dižu izvođač, ali i posjetitelji [FOTO]

Published 13.08.2018.

Neki se ljetni festivali ne smiju propustiti ni pod koju cijenu, a jedan od njih je i Sonus. Iako se održava u malo kasnijem terminu, tek u drugoj polovici kolovoza, partyjaneri znaju da se za ovu festivalsku poslasticu isplati cijelo ljeto štedjeti novce.

Preko 60 izvođača u 3 top kluba (Aquarius, Papaya i Kalypso) na najpoznatijoj party plaži na Jadranu sprema se na ovogodišnjem Sonus festivalu. Posjetitelji će moći uživati na open air tulumima cijelu noć, sve do izlaska sunca, a preko dana ih očekuju afteri i warm up partyji, ali i uvijek zabavni boat partyji. Sonus nije ni ove godine razočarao i spremio je line up u kojem će svatko naći nešto za sebe. Samo neka od imena koja će puštati glazbu u nekom od 5 dana koliko festival traje su Marina Karamarko, Jackmaster, Richie Hawtin, Loco Dice, Chris Liebing, Ricardo Villalobos, Solomun...

g

Ovogodišnje se izdanje održava od 19. do 23. kolovoza, a tko je nestrpljiv, može posjetiti dan prije službenog početka, 18. kolovoza, Opening Party u klubu Noa.

Hrpa ljubitelja dobre elektroničke glazbe iz svih krajeva Europe u tih nekoliko dana okupira Zrće kako bi zaplesali i vidjeli omiljene izvođače. Uvijek se nađe šašavih posjetitelja s maskama, zgodnih curka koje mame poglede sexy kombinacijama, ali jedno je svima zajedničko - uživanje u glazbi.

g

g

g

g

g

Kokteli od litre u rukama glavni su dodatak kako nitko ne bi bio žedan, jer kada se jednom uvučete u gužvu, treba se dobro potruditi da se probijete natrag do šanka.

g

g

g

g

Prema izboru fanova magazina Resident Advisor, Sonus je jedan od deset najboljih svjetskih festivala u kolovozu!

g

f

f

f

f

Pregledali smo fotke od prošla 4 izdanja ovog festivala i izdvojili nekoliko da svi oni koji još nisu bili na Sonusu vide što propuštaju, a oni koji su bili, da se prisjete svih lijepih uspomena s njega.

 

>>> Sve galerije sa Sonus festivala pogledajte ovdje
 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno