Magazin

Poznati DJ-evi izvan studia i pozornica: Nindže i kuhari!

Published 12.09.2018.

DJ-evi su nam poput sveca i kraljeva na partyjima. Stoje visoko iznad nas održavajući provod živim. Dišu kroz muziku čineći ono što većina nas nikada neće znati ni razumjeti, ali zato su tu. Dirigenti dobre zabave.

Prepoznajemo ih samo po njihovom DJ licu. Znamo gdje stoje, što rade, kakvu glazbu vrte i kako izgledaju u pogledu s plesnog podija. To je samo dio njih, a još toliko toga se skriva iza miksete. Svjetski poznati DJ-evi također žive pokraj svoje glazbe i nastupa, a neke od posljednjih vijesti su pokazale kako iskorištavaju ostatak svoga vremena.
 
Marshmellow kao Nindža ratnik
 
Ličnost koja pažljivo skriva dijelove svog privatnog života, što potvrđuje velika maska koju uvijek ima preko glave, još jednom je svih zabavio bez obzira na veliki teret. Uzeo je malu pauzu od stvaranja glazbe da bi se natjecao u "Američkom Nindža Ratniku".
 
Marshmellow je nevjerojatnim potezom zadivio mnoge, kako prenosi dancingastronaut.com. Pametnim marketinškim djelovanjem osvojio je još više simpatija, ali i fizičkom spremom pokazao nindža sposobnosti koje posjeduje. Anonimac se pokazao na još jednom povišenju.
 
 
Pizza Steve Aokia
 
Fizički ne toliko zahtjevno, ali na području poslovanja Steve Aoki reda vlastite uspjehe. Američki DJ proširuje vlastitu kompaniju dostavljanja pizze koju je pokrenuo u srpnju. Odmah na početku je dobila veliku potvrdu i interes javnosti, a plan proširenja potvrđuje njegovu dobit.
 
"Pizzaoki" trenutno ima jednu lokaciju u Los Angelesu, ali se sigurno očekuje proširenje do kraja godine na minimalno 5 dodatnih poslovnica. Potvrdili su za djmag.com da će se Aoki i njegov partner Lawrence Vavra prvo širiti na području LA, zatim SAD-a, a planiraju i u Europi. 
 
1
 
Skrillex stvara nove kombinacije u Taco Bellu
 
Skrillex se također povezao s hranom, ali u malo drugačijem kontekstu. Nakon posjeta Burning manu i produciranja, pauzirao je na kratko za prijateljev rođendan koji su proslavili na najbolji način. Otišli su u testnu kuhinju Taco Bella.
 
Radili su kombinacije sa svim mogućim sastojcima u ponudi. Nakon miješanja i kreativnog produciranja hrane, probavali su vlastite tvorevine, kako je napisao edmsauce.com. Skrillex za sada nije pokrenuo biznis, ali možda ga ovo nagna da jednom krene u tom smjeru.
 
 
 
S.V.
 
Naslovnica foto: Facebook/Steve Aoki/Marshmellow/Skrillex 
 
Izvori

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno