Magazin

Očekuju nas svjetski kokteli u Zagrebu: Pripremat će ih barmen iz jednog od najboljih barova!

Published 13.09.2018.

U trenutnom razdoblju koje nas skriva od prevelikih vrućina, a još nas nije predao kišama i niskim temperaturama održavaju se mnoga događanja. Večeri su ispunjene hodanjem po gradu i uživanjem u raznim atrakcijama. Nekim vrhunac večeri, a drugima stanica zagrijavanje prije izlaska.

Ljubitelji koktela sljedeći tjedan će moći posjetiti vlastiti komadić raja. U gradu Zagrebu dva mjesta pripremaju malu oazu miješanih pića. S obzirom na ponudu koja nas očekuje i ostali ne toliki zaluđenici koktelima, ali ljubitelji novih okusa i zanimljivih evenata koji su ponekad žedni, će pronaći čašu koja će ih osvojiti.
 
Znamo gdje 19. i 21. rujna trebate biti za dobar početak večeri. U naš glavni grad, po prvi put, dolazi Chanel Adams. Možda vam ime nije poznato, ali njegova pozadina govori sve. Njegove vještine koje pokazuje iza šanka su oblikovane u jednom od najboljih barova na svijetu. Priliku da potvrdite koliko je dobar imat ćete u Tesli (19.9.) i 50 A Burger and Champagne Baru (21.9.).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli PDT Hong Kong (@pdthongkong)

 
Provest će tjedan dana radeći listu koktela za 50 A Burgers and Champagne Bar te tamo napraviti edukaciju. Radujemo se prilici koja će nam omogućiti da na dnevnoj bazi s našim zagrebačkim usnim pupoljcima iskušavamo svjetske okuse, a još više dva dana kada ćemo od 19 sati uživati u vještinama Chanela kao gost barmena.
 
Dolazi iz Hong Konga jer tamo radi u PDT Hong Kong gdje se bio pridružio samim osnivačima koji su pokrenuli poznatu franšiznu PDT (Please don't tell) bara u New Yorku. U barovima ima samo 25 mjesta, ulazi se kroz skrivenu telefonsku govornicu kada gost izabere točan broj da bi ga pustili unutra. Osim po intrigantnom konceptu, poznati su i po kreativnim koktelima što dokazuje da s razlogom iščekujemo njegov dolazak. 
 
 
 
 
S.V.
 
Izvor
 
Naslovnica foto: Instagram/pdthongkong 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno