Magazin

Zbog konobarice vadili mobitele i fotkali je: Izbor 'odjeće' šokirao muškarce, a oduševio žene! [VIDEO]

Published 14.09.2018.

Susretali smo se već s puno neobičnih situacija u kafićima. Ponekad su to osobna iskustva u koja ne možeš vjerovati iako gledaš vlastitim očima, a ponekad snimke s interneta koje su odličan prikaz čega sve ima. Ovoga puta nas je iznenadio video s druge strane svijeta.

Jedna konobarica se potpuno nekonvencionalno "odjenula" te tako posluživala ljude. U državi Maryland u SAD-u djevojku su obojili bojama za kožu. Uz pomoć svoje kćerke je Jen, poznata kao "Jen the Body Painter", na golu kožu konobarice nacrtala odjeću.
 
Tako odjevena samo bojom uzela je tacnu u ruke te krenula među ljude uzimati njihove narudžbe i posluživati ih. Djevojka zavidna tijela neko vrijeme je uspjela zavaravati okolinu, ali ubrzo su počeli primjećivati njezinu "odjeću".
 
 
Prvo je jedan muškarac primijetio da je ona zapravo gola. "Ova djevojka nema odjeću na sebi", rekao je dok je drugi dodao kako je "vani prilično vruće", s čime se ona uz smijeh složila.
 
Dok je usluživala žene za jednim stolom, rekla im je da se radi o boji za tijelo. Dobila je samo riječi potpore. "Sviđa mi se",  rekla je jedna žena, a druga je uz smijeh dodala: "mrzim te".
 
Lijepe riječi i oduševljenje su stizali sa svih strana: "Zaista ne mogu vjerovati da ovo radiš, to je zadivljujuće. Ideja je odlična. Super izgledaš ovako gola!" Kako se širilo iznenađenje, sve više je mobitela bilo vani i svi su je htjeli fotografirati.
 
 
 
 
S.V.
 
Naslovnica foto: Screenshot
 
Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno