Magazin

Dobar posao u Hrvatskoj: Kako je brački 585 Club okupio 70 tisuća gostiju!

Published 14.09.2018.

Dobra poslovna priča ispisana je ove ljetne sezone u Hrvatskoj. Brački 585 club uspio se etablirati kao nova destinacija zabave u vrlo kratkom vremenu. Zahvaljaujući izvrsnom uređenju koje je rađeno u skladu s prirodom, pravim odabirom glazbenog programa te energičnim mladim timom, uspio je okupiti čak 70 tisuća gostiju ovog ljeta.

Gosti su pristigli iz čak 54 zemlje, među kojima su Brazil, Australija, USA, Indija, Kina, Ujedinjeni Arapski Emirati te brojne druge. Gosti s čak 1200 brodica uživali su u gostovanjima svjestkih DJ zvijezda svakog tjedna. U klubu su nastupili Black Coffee, Pete Tong, David Morales, program Toolroom, Mahmut Orhan, Ultra Europe Regata party te brojni drugi DJ-i koji su za brački klub imali samo riječi hvale.

Mladi tim koji stoji iza uspjeha kluba ovih je dana počeo pripremati novu 2019. ljetnu sezonu. Uz Hrvatsku i regiju želja im je klub promovirati i diljem Europe pa su tako ostvarili kontakte s vodećim turističkim operatorima kojima za iduće ljeto nude i brojne popratne programe.

1

2

3

Brački ljepotan 585 club prvi je hrvatski klub na otvorenom građen i uređen u skladu s prirodom, a ove je sezone oduševio i struku. Idejno arhitektonsko rješenje i uređenje kluba potpisuju akademski kipari Nedjeljko Mikac – Cak i Igor Lenard. Ova dva čarobnjaka na prostoru izvan samog centra Bola, u sportsko - rekreacijskoj zoni, stvorili su mjesto u kojem se osjećamo slobodno, uzvišeno i naš pokret kao da je tu oduvijek. 585 club prostire se na 1000 m2, a izgrađen je pretežno u kombinaciji materijala kao što su drvo, brački kamen, metal i beton. Velik dio interijera ručni je rad ove dvojice kipara. Samo ime kluba 585 oznaka je za 14-karatno zlato.

z

t

t

Zadatak tima ove je sezone bio je pozicionirati klub i destinaciju, a sudeći prema broju gostiju u tome su i uspjeli. Daljnji razvoj destinacije kao vrhunske kad su glazbena gostovanja u pitanju u fokusu je za iduću sezonu. Ovih se dana kreira glazbeni program i popratne aktivnosti. Ljetna sezona 2019. zasigurno će biti najjača do sada u kratkoj povijesti kluba. Do nje, uživajmo u uspomenama koje smo ostvarili ovog ljeta.

 

PR

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno