Magazin

Fakultet iz Srbije najavio da će Indexe diplomiranim DJ-evima dijeliti 'najpopularniji DJ na svijetu' - Evo tko je to po njima!

Published 25.09.2018.

Ljudi koji su poznati zahvaljujući Instagramu su sve veća kategorija "popularnih", a jedan od njih je i Gianluca Vacchi. Samo ime možda ne govori puno, ali kada vidite njegovu fotku, znate odmah o kome se priča. Gianluca je gostovao u Beogradu kao "najbolji DJ na svijetu" da podijeli diplome diplomiranim DJ-evima s privatnog fakulteta Megatrend i usput i nastupio da pokaže taj svoj talent.

Možda bi ipak bilo bolje da nije nastupao i da se držao naslikavanja s djevojkama koje su ga u sekundi opkolile. Ovaj poznati talijanski bogataš gostovao je za vikend u Beogradu kao poseban gost sveučilišta Megatrend. Radi se o privatnom fakultetu koji je pokrenuo novi smjer "diplomirani DJ" i zbog toga ostao ismijan u medijima, kako u Srbiji, tako i u drugim državama Balkana.

>>> Fakultet za DJ-a: Na privatnom fakultetu otvoren novi smjer kojeg svi ismijavaju!

Da sve bude još bizarnije, fakultet je ponosno najavio da će ovogodišnjoj diplomiranoj generaciji DJ-a svjedodžbe podijeliti "najpoznatiji DJ na svijetu"! Što znači da bi svi normalni očekivali dolazak Martina Garrixa, Davida Guette, Armina van Buurena ili Tiesta, ali nikako ne Gianlucu Vacchija koga su oni doveli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

Gianluca može biti puno toga, ali ne i najpopularniji DJ na svijetu, iako mu DJ-anje je hobi, titulu najpopularnijeg sigurno ne može imati. Milijunaš iz Italije svoje je ogromno bogatstvo zaradio kao poduzetnik u različitim djelatnostima, od turizma do mode, a uz toliko novaca koje ima, čovjek slobodno vrijeme provodi na najbolji mogući način - putuje, pleše, partyja, naslikava se sa svojom upola mlađom djevojkom...

Iako ima već 51 godinu, to ga ne zaustavlja da stalno pronalazi nove hobije, a najnoviji je DJ-anje. Čak je prije mjesec dana objavio i pjesmu s Lusiom Fonsijem 'Sigamos Bailando', koja je u tom kratkom razdoblju skupila gotovo 27 milijuna pregleda.

Pušta glazbu na privatnim partyjima, gostovao je na Ibizi... ali da li je njegova glazba dobra i kvalitetna u usporedbi s ostalim DJ-evima? Nismo još čuli nikoga da je rekao da sluša DJ-a Gianlucu Vacchija. Ali ako se pita fakultet Megatrend upravo je on najpopularniji u DJ svijetu. To kaže fakultet na kojem postoji smjer "diplomirani DJ" i koji obrazuje mlade ljude koji žele postati stručnjaci u ovom području - da se ugledaju na Gianlucu?

Ali dobro, čovjeka su pozvali, on je došao, djevojke su bile uzbuđene, slikale se s njime - a onda je uslijedilo ono bitno - partyjanje! DJ je bio logično - gost večeri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Jevtov (@jevtovaleksandra) on

 

Popeo se na DJ pult i ubacio u party mood. I super se on zabavljao, plesao, puštao malo trenutne hitove kao što je Drakeov 'In My Feelings', a onda se prebacio na pravo DJ-anje. A iako se on zabavljao, za publiku se baš ne može isto reći. Ako DJ ne uspije rasplesati posjetitelje, nešto ne štima. Uz nekoliko snimki koje pokazuju zvijezdu večeri, pronašla se i jedna koja je snimila posjetitelje (treća u donjoj Instagram objavi) - koji su stajali mirno s mobitelima u rukama. Nema plesanja, razbacivanja po podiju, lude atmosfere pa čak ni laganog 'cupkanja'. Ništa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lala Panayi Beauty Consultant (@lala_beautybox) on

 

Iako se radi o čovjeku koji je popularan i svi se žele pohvaliti da su bili na njegovom nastupu, kada je glazba dobra, ništa nas neće spriječiti da spremimo mobitel i zaplešemo. Što u ovom slučaju čini se nije bio slučaj. Toliko o tome kakvu atmosferu radi "najpopularniji DJ na svijetu".

 

M.T.

Naslovna foto: Instagram/ gianlucavacchi

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno